Visok Pritisk Pranje Avtomobila Tlak Pranje Akumulatorski Portable Power Pranje Mini Pritisk, Pranje Avtomobila, Pranje Šoba Visokim Pritiskom

Redna cena €35.30 €17.65
Davek je vključen.

Razpoložljivost:Na zalogi

Kategorija: Avto Pranje In Vzdrževanje

Sku:w1967

Podrobnosti Izdelka

Iščejo vsestranski tlak vode za pranje?Naše akumulatorski model je na voljo integriran z glavno telo, zaradi česar je prenosen in enostaven za uporabo.Z uporabo visoko kakovostnih 18V li-ion sekundarne baterije, je jamstvo za dolgo ur delovanja.Ta pritisk čistilno je kot nalašč za odstranjevanje mahu in prilagajanje vode tipa.Uporabite jo lahko kadarkoli in kjerkoli hočeš!

Lastnosti:

Moč 300W

Vrhov tlaka; 30bar

Baterija kapacitete 5000mAh

Vodne pipe velikosti 5 metrov

Rateds napetost 24V

Neto teža; 1400g

Rateds toka; 10A

baterije; približno 40 minut

Seznam Izdelkov

Visokotlačni Vodni Razpršilec*1+šoba*4+baterije*1+vtičnica*1+vedro*1

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Učinkovito Umazanijo Peskanje: Z ultra-high performance of 6Mpa, izstopni tlak, naše visokotlačni vodni razpršilec enostavno spere proč celo v najtežjih umazanijo.Njegove integracije z cleaner je glavni organ zagotavlja priročno in brez težav čiščenje.

2.Posebno Zaščito Tokokroga: brez napora očistite vaš avto z našo visokotlačni vodni razpršilec.Opremljen s posebno varstvo vezje čipa, na 18V li-ion sekundarne baterije je zaščititi pred čezmerno, overdischarging, in kratkimi stiki.

3.Vsestranski: S tem visokim pritiskom vode škropilnica, lahko enostavno čiščenje prostorov, zunanjih sten, odstranjevanje mahu, pranje avtomobilov, reševanje aktivnosti na prostem in tudi čiščenje žara.Razširjene in zelo učinkovito!

4.S sposobnostjo, da stikalo : S sposobnost, da preklopite med neposredne visokim tlakom vpliv na trdovratno umazanijo, ventilator v obliki razpršila za velika območja pranje in pene jet močno pranje trdovratnih madežev na 45, visoko-tlačne vode škropilnica je vsestranski, da izpolnjuje različne čiščenje potrebe.

5.Enostaven za Prevoz: S svojo lahkost in kompakten dizajn, lahko preprosto sprejme ta visok pritisk vode škropilnica z vami kjerkoli in uporabite kadarkoli.Ali morate pranje vašega avtomobila, čiščenje teras, ali voda vaše rastline, to razpršilec, bo vaše naloge lažje in hitreje.

Ocene Izdelka

Ocena, ki Temelji na 0 Ocene Napišite pregled

Specifikacije

Izdelek parametrov

  • Vmesnik Materiala - Zlitine
  • Vodni Curek Tip - Vodni Stolpec
  • Poreklo - Celinska Kitajska
  • Z Vodo Cevi - Da,
  • Šoba Materiala - inženirske plastike
  • Telo Material - inženirske plastike
  • Ročaj Tip - Palm Tip