Majhen Zračni Kompresor Natančno Pnevmatike Zraka Inflator Majhne Bike Črpalka Avto Pnevmatike Akumulatorski Črpalka Zrak Avto Hitro Zraka V Pnevmatikah Črpalka Za Avtomobile

Redna cena €21.84 €10.91
Davek je vključen.

Razpoložljivost:Na zalogi

Kategorija: Avto Pranje In Vzdrževanje

Sku:w18157

Podrobnosti Izdelka

Hitro dopolnitev zraka z našo Akumulatorski Črpalka Zrak!Ta prenosni in avto nameščena inflacija črpalka je tovarniško nastavljeno tlaka v pnevmatikah funkcijo in celo vključuje funkcija proti zmrzovanju.Nazaj na cesti z lahkoto in udobje z našo Akumulatorski Črpalka Zrak.

Specifikacije:

Ime: Prenosni Pnevmatike Inflator

Teža izdelka: o 560g (Gole Kovine )

Velikost izdelka: o 16 * 7.5 * 6.5 cm/ (Gole Kovine )

Seznam Vsebine:

Prenosni Pnevmatike Inflator * 1

Vrečko Za Shranjevanje * 1

Pretvorba Glavo * 1

Zračne Šobe * 1

Kabel Za Polnjenje, * 1

Opombe:

1. Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinki, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barvo, ki je prikazana na sliki.

2. Prosim, odpusti rahlo merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Lahkotno Zraka Dopolnitev: Naše prenosne pnevmatike inflator ponaša turbo naboja tehnologija za hitro polnjenje zraka v 10 sekundah, ki je enostaven za vsakogar, za ohranjanje optimalnega tlaka v pnevmatikah, v nobenem trenutku.Njena učinkovita zasnova prihrani energijo, medtem ko zagotavlja hitro zraka dopolnitev.

2.Samodejna Ustavitev Funkcija: Ta prenosni pnevmatike inflator je pametno čip, ki omogoča odkrivanje tlaka v pnevmatikah in ustaviti inflacijo, ko doseže nastavljeno vrednost, ki preprečujejo prekomerno ali nezadostno inflacije.

3.Enostavno Izvajanje: Ta prenosni pnevmatike inflator je brezžična električna naprava, ki se lahko uporabijo kadarkoli in kjerkoli brez potrebe, da priključite v napajanje.To je majhen ter lahek načrt, ki je enostaven za prevoz in shranjevanje v vašem vozilu.

4.Povečano Trajnost: Zaradi svoje multi-plastno proti zmrzovanju napihljive tube, ta pnevmatika je inflator zagotavlja izjemno odporne na obrabo in rje-dokaz zaščito, ki zagotavlja dolgotrajno in varno inflacije doživetje za vsa vozila.

5.Splošno Velja: Ta prenosni pnevmatike inflator prihaja z avto-vgrajena črpalka in lahko napihne različnih elementov, vključno avto, kolo, in tovornih pnevmatik, kot tudi košarkarske žoge in zračne blazine.To je vsestranski orodje, ki izpolnjuje vse vaše različnih inflacije potrebuje, prihrani čas in denar.

Ocene Izdelka

Ocena, ki Temelji na 0 Ocene Napišite pregled

Specifikacije

Izdelek parametrov

  • Poreklo - Celinska Kitajska
  • Blagovna Znamka - cacoonlisteo