Vrtno Cev Šoba Škropilnica Ergonomska Ročni Cev Za Vodo Šoba Za Avto Pranje Šoba Z Več Spray Načini Visokotlačno Pranje

Redna cena €14.54
Davek je vključen.

Razpoložljivost:Na zalogi

Kategorija: Avto Pranje In Vzdrževanje

Sku:w24545

Podrobnosti Izdelka

Uživajte pranje vašega avtomobila s to vrtno cev šoba škropilnico.Preprečuje puščanje in ima ergonomsko obliko za udobno oprijem.Spray vzorec lahko fleksibilno prilagoditi, da bo ustrezala vašim potrebam.To je tudi dela za varčevanje sponke, da se voda, ki teče brez zožitve.

Lastnosti:

Ime: Visokotlačni Avtopralnica Cev, Šoba

Material: ABS

Velikost: približno 15*20 cm/5.9*7.8 palčni

Teža: 100 g o

Seznam vsebine:

1*Cev Za Vodo Šoba Spraye

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Galvanizacija in anti-abrasion: Ta vrt cevi, šobe škropilnica funkcije galvanizacijo šoba in anti-abrasion materiala, ki lahko prepreči rjavenje in pušča, zagotavljajo zanesljivo in dolgotrajno delovanje.

2.Enostaven za uporabo: Opremljena z dela,-varčevanje sponke, to vrtno cev šoba škropilnica vam omogoča, da voda vaše rastline za dolgo časa brez občutka utrujen.ABS telo je trajno za uporabo.

3.Široko uporabo: Ta šoba škropilnica lahko ročaj vsako nalogo si vrgel na to.Iz zalivanje rastlin za pranje avtomobilov, čiščenje steze za prhanje živali in pse, nejasnost cvetje za brizganje tla, balkoni, in očala.Ta šoba škropilnica ne vse.

4.Vsestranski Spray: Ali potrebujete za vodo vaša cvetje, pranje vašega avtomobila, ali čisto svoj krova, ta vrt cevi, šobe škropilnica zmorem vse.Ima vrtljivo šobo, ki vam omogoča, da izbirajo iz različnih spray vzorci, odvisno od vaše čiščenje potrebe.Ergonomska oblika omogoča tudi enostavno in udobno, da imajo, kar vam prihrani čas in trud.

5.Vsestranski zalivanje možnosti: Ali morate voda vaše rastline, pranje vašega avtomobila, ali čiščenje teras, lahko enostavno izbrati pravo spray način z vrtenjem šoba glavo v levo ali desno.Lahko preklopite iz nežne meglice, da močan curek v nekaj sekundah.

Ocene Izdelka

Ocena, ki Temelji na 0 Ocene Napišite pregled

Specifikacije

Izdelek parametrov

  • Vodni Curek Tip - tuš
  • Z Vodo Cevi - Da,
  • Poreklo - Celinska Kitajska
  • Vmesnik Materiala - Zlitine