Avto Pene Cleaner Spray Avto Obnavljanje Spray Non-Draži Usnje Dekontaminacijo Prenosni Avto Hiša Penasto Čistilo Za Nadzorne Plošče

Redna cena €14.02 €7.00
Davek je vključen.

Razpoložljivost:Na zalogi

Kategorija: Avto Pranje In Vzdrževanje

Sku:w28310

Podrobnosti Izdelka

Avto Notranjosti Pene Cleaner je enostaven način za zaščito vašega avtomobila usnja in drugih notranjih materialov.To ne bo povzročilo izginja, razpoke, ali otrdelost usnja in bodo ohranili svoj lesk in elastičnost, s pomočjo varno in ne-draži sestavine.

Specifikacija:

Ime: Avto Notranjosti Pene Čistilec

Teža: 100 g o

Velikost: približno 3,6*13.2 cm (1.41*5.19 palca)

Opomba: velikost Izdelka/slik, ki so ročno izmerjene in jih, prosim, odpusti mi za malo odstopanja

Seznam Vsebine:

Avto Notranjosti Pene Čistilo*1

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Čiščenje Priročno: Brez uporabe strokovnih čiščenje opreme, ta avto notranjosti pene čistilo lahko učinkovito odstrani maščobo, prah in madeže iz notranjosti, zaradi česar vaš avto videz novo blagovno znamko.

2.Nobene Škode Za Usnje: Uporaba varno in ne-draži sestavine, to ne bo povzročilo škodo usnja, kot so izginja, razpoke, in otrdelost, in bo ohranja lesk in elastičnost usnje.

3.Kot nalašč za Notranje zadeve: To ne bo povzročilo izginja, razpoke, ali otrdelost usnja in bodo ohranili svoj lesk in elastičnost, s pomočjo varno in ne-draži sestavine.

4.Enostavno upravljanje: Ko je notranja površina čista in suha, preprosto spray čistejše in obrišite enakomerno z brisačo, da bi dobili želenega učinka brez izpiranje ali poliranje.

5.Pogosto se Uporabljajo: Ta pena cleaner se lahko uporablja za čiščenje usnja komponente, nadzorne plošče, ali ročice.Deluje z različnimi materiali za notranjo dekoracijo, kar vam prihrani čas in denar.

Ocene Izdelka

Ocena, ki Temelji na 0 Ocene Napišite pregled

Specifikacije

Izdelek parametrov

  • Postavka Obsega - 80ml
  • Poreklo - Celinska Kitajska
  • Vrsta Materiala - Tekoče
  • Element Teža - 100g
  • Postavka Vrsta - Usnje & Tapetništvo Čistilec