Avto Čiščenja Notranjosti Spray Trim Restavrator Notranjost Avtomobila Seat Čistejši In Stain Remover Učinkovito In Traceless Avto Čistilec

Redna cena €5.24 €3.66
Davek je vključen.

Razpoložljivost:Na zalogi

Kategorija: Avto Pranje In Vzdrževanje

Sku:w22836

Podrobnosti Izdelka

Oživiti videz vašega avtomobila notranje zadeve z našo Auto Interior Cleaner.Uživajte v zadovoljstvo po končanem čiščenju delo hitro in enostavno s tem izdelkom.Kot nalašč za avtomobilske notranjosti, lahko tudi začetniki lahko dosegli takojšnje in odlične rezultate.Poslovite od umazanijo in umazanija in zdravo kot-nov avto notranje zadeve!

Specifikacija:

Ime izdelka: Car Interior Cleaner

Teža izdelka: približno 50 g

Velikost izdelka: približno 4 * 4 * 12 cm/1.6 * 1.6 * 4.7 v

Izdelek Material: Drugi

Seznam Vsebine:

Car Interior Cleaner * 1

Opomba:

Zaradi različne osvetlitve in nastavitve zaslona, postavka barve pa se lahko rahlo razlikujejo od slike.

Zaradi razlike v ročno merjenje, prosimo, dovolite 1-2 cm razliko v velikosti.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Napredno Formula: Naš Car Interior Cleaner uporablja napredno formula, ki zagotavlja izjemno čistilno moč.To je kot nalašč za čiščenje različnih površin, ne pušča mastnih občutek ali videza.Plus, je okolju prijazen in nežen na vaše vozilo.

2.Prenrediti Vaš Doživetje Vožnje: Notranjost Avtomobila Čistilo učinkovito odstranjuje prah in umazanijo iz vašega avtomobila notranjosti, zaradi česar je dobro vzdrževano in obnovljeno.Obnovi vaš avto je prostor, uživajte prenovljeni vzdušje in izkušnje udobno vožnjo s povsem novo notranjost avtomobila.

3.Enostaven način Za Uporabo: Dobili čisto notranjost avtomobila s Samodejnim Interior Cleaner.Preprosto spray za čiščenje agent na mikrovlaken krpo in nežno obrišite dol površin.Čiščenje je enostavno in lahkotno, pri čemer ni pustil.Poslovite se od težkih madeže s tem močno, vendar nežno rešitev.

4.Široko uporabna: Naj vaš avto in stvari čisto in urejeno z naš Avto Interior Cleaner.Njegova vsestranska formula omogoča tudi primerna za žamet strop, motorna kolesa, klobuki, in drugih predmetov.

5.Revolucionarna Čistoča: Z naš avto interior cleaner, zlahka odpravili težka, madeže in vonjave iz vašega vozila sedeži, preproge, predpražniki, in nadzorno ploščo.Doseganje upscale notranjost pogled z le nekaj spreji.Začetnik prijazna formula, ki zagotavlja hitre rezultate.

Ocene Izdelka

Ocena, ki Temelji na 0 Ocene Napišite pregled

Specifikacije

Izdelek parametrov

  • Poreklo - Celinska Kitajska
  • Postavka Obsega - Avto čistilec