Keramični Mehčanje Molekul, Avto Steklo Olje Film Odstranjevalec Okno Čistejše Vetrobransko Steklo Poliranje Vodo Madež Odstranitev Avto Gospodinjstvo

Redna cena €17.00 €8.49
Davek je vključen.

Razpoložljivost:Na zalogi

Kategorija: Avto Pranje In Vzdrževanje

Sku:w33097

Podrobnosti Izdelka

Naša avtomobilska stekla čistilo je game-changer!Bogata z dvojno nano-scale brušenje dejavnikov in površinsko aktivne snovi, se zlahka odstrani oljni film in umazanijo, ne da bi uničili steklene površine.Z dvojnim učinkom čiščenja, je priročen in praktičen za uporabo.Nadgraditi svoj avto, čiščenje rutinsko zdaj!

Specifikacija:

Ime izdelka: Avto Steklo Olje Film Čistilec

Neto Teža:::: Tekočina

Volumen: 300 ml

Funkcija: Steklo olje film, odstranjevalec

Uporablja tip vozila: univerzalna

Paket seznam:

Combo 1: Avtomobilska Stekla Čistilo*1

Combo 2: Avtomobilska Stekla Čistilo*1 + čiščenje krpo,*1

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Končno Čiščenje Formula: Naše vode spot remover za avtomobile zunanja oblika napreden dual-core brušenje tehnologije, ki lahko pokvarijo najtežjih madeži olja.Njegova bogata mešanica dvojno nano-scale brušenje dejavnikov dosega globinsko čiščenje, ki ga ni mogoče običajna čistilna sredstva.

2.Keramični Mehčanje Tehnologija: unikatne keramične mehčanje molekul v te vode spot remover hitro raztopi in odstrani trdovratne madeže olja na avtomobilsko steklo.Njeno površinsko odpravo olje film, vračanje lesk in transparentnost stekla.

3.Revolucionarna Čistilna Sposobnost: Ta voda spot remover dvojni učinek formula je sposoben odstranjevanje iztrebkov, lepila, in madeže vode z lahkoto.Krepi tudi stekla jasnost in sijaj, odpravlja potrebo za brisalci.Pozdravite čistejši, bolj jasno vožnjo.

4.Priročno Dvojno namen Rešitev: Naj vaš avto in notranjih steklenih površinah brezmadežne s tem multi-uporabo vode spot remover.Primeren za različne steklene površine, je brez truda odstranjuje olje film madeže za dodatno udobje.

5.Vrhunsko Zmogljivost: Naše vode spot remover za avtomobile daje nedestruktivne čiščenje z natančnostjo.To zunanja oblika self-razvita dirke razreda high-end nedestruktivne stekla z brušenjem, da zagotavljajo brezhiben zaključek, zaradi česar brez prask ali vodni žig.Dobili uncleaning, ne da bi poškodovali stekla.

Ocene Izdelka

Ocena, ki Temelji na 0 Ocene Napišite pregled

Specifikacije

Izdelek parametrov

  • Poreklo - Celinska Kitajska
  • Postavka Obsega - Steklo Olje Film, Odstranjevalec