Avto Sneg Odstranitev Lopato, Čopič In Vetrobransko steklo Sneg Krtačo Z Ergonomsko Pena Ročaj Večnamensko Led Strgalo Sneg dodatki

Redna cena €11.24 €5.62
Davek je vključen.

Razpoložljivost:Na zalogi

Kategorija: Avto Pranje In Vzdrževanje

Sku:w46222

Podrobnosti Izdelka

Bullet Točk:

1.Izpolnjujejo Različne Potrebe: dvojno glavo design našega Avto Sneg Odstranitev Lopato omogoča večnamensko, priročen in kot nalašč za različne potrebe.Enostavno odstranjevanje ledu in snega iz vaše okno avtomobila in vetrobransko steklo.

2.Enostavno Odstranjevanje Snega: Avto Sneg Odstranitev Lopato najlon ščetine čopiča je zmerno toga in mehko, učinkovito odstranjevanje snega in zmrzali, brez povzročanja škode na vaš avto barve ali stekla.

3.Rje-Dokazilo in Robusten: Avto Sneg Odstranitev Lopata je zgrajena do zadnjega z visoko kakovostno kovinsko palico, ki je posebej obdelan, da se rje dokaz in koroziji odporno.To lahko zdrži ekstremne hladno in pritisk brez deforming.

4.Udoben Ročaj: Avto Sneg Odstranitev Lopato funkcije mehko in udobno, anti-slip anti-freeze ergonomska pena ročaj, ki zmanjšuje ročno utrujenost, medtem ko čiščenje snega in ledu iz vašega avtomobila.

5.Prilagodljiva Zmogljivost: Avto Sneg Odstranitev Lopata je kota in smeri nastavljiv glavo, da lahko čisto brez mrtvih kotov.Prav tako ima prilagodljivo delovanje palico z dolžino približno 65 cm, da lahko zlahka doseže vsak kraj na vaš avto.

Opis:

Naš Avto Sneg Odstranitev Lopato funkcije, večnamensko oblikovanje, ki se zlahka odstrani sneg in mraz ne poškoduje vaše vozilo.Glede na nizkih temperaturah in visoki tlak, zmanjšuje ročno utrujenost in je enostavno doseči vsak kraj.

Funkcija:

Izdelek:Avto Sneg Odstranitev Lopato

Material: ABS + aluminij zlitine

Velikost izdelka: (pribl.)65* * 10 cm/25.59*3.94 cm

Seznam Vsebine:

1* Avto Sneg Odstranitev Lopato

Obvestilo:

Zaradi različne osvetlitve in nastavitve zaslona, element barve se lahko nekoliko razlikuje od slike.

Zaradi različne ročne meritve, prosimo, dovolite 1-2 cm razliko v velikosti.

Ocene Izdelka

Ocena, ki Temelji na 0 Ocene Napišite pregled

Specifikacije

Izdelek parametrov

  • Poreklo - Celinska Kitajska
  • Element Teža - 180g
  • Postavka Vrsta - Led Strgalo
  • Vrsta Materiala - ABS + aluminij zlitine
  • Element Širina - 10cm
  • Postavka Višina - 2cm
  • Postavka Dolžina - 65cm