Avto Barve Nič Popravilo Pero za Geely Geometrija E EV Touch-Up Pero Nego Barve Dodatki Bela, Zelena, Roza

Redna cena €18.98 €9.87
Davek je vključen.

Razpoložljivost:Na zalogi

Kategorija: Avto Pranje In Vzdrževanje

Sku:w4299

Podrobnosti Izdelka

Avto Barve Nič Popravilo Pero za Geely Geometrija E EV Touch-Up Pero Nego Barve Dodatki Bela, Zelena, Roza

Nič Popravilo Vosek

Odstranite vse vrste fine praske, učinkovito zapolnitev plitvo praskami in ne povzročajo korozijo avto barve plast, Cilj na praske in drgnite jih znova in znova, dokler ne vrag je odšel.odstranite avto praske barve, Pusti Visok Sijaj Površine Nič Odstranitev Dela popraviti praske na avtomobilu, popraskal vetrobransko steklo, praskami železniške, avto svetlobe praske, avto lak nič odstranjevalec.

Navodila za Uporabo

Kadar se uporablja samostojno, na dotik-up pero je lahko uporabi za kritje spot barve peeling off, kot tudi za preprečevanje rje in prikriti avto barve v neopazne mesta.

Uporaba smirkovim papirjem z vodo, da odstranite madeže iz pobarvanih površin in jim dovolite, da se posuši, preden dotik-ups.Po tem, ko je tresenje touch-up pero, uporabite čopič, namočeno v touch-up tekočine, da krtačo na napačen položaj.

Če ni v celoti pokrit z eno operacijo, počakajte, da se prvi sloj barve, da se posuši in nato uporabi drugo plast, dokler okvara, ki je v celoti pokriti, in počakajte, da vse barve, da se posuši na napako.

Rahlo gladko s smirkovim papirjem in vode.

Ocene Izdelka

Ocena, ki Temelji na 0 Ocene Napišite pregled

Specifikacije

Izdelek parametrov

  • Poreklo - Celinska Kitajska
  • Vrsta - Pero