Auto Odstranjevalec Rje Spray Kovinski Rje Remover 120ml Večnamensko Strokovno Varne in Hitro ukrepanje Avto Odstranjevanje Rje Spray Raztopimo

Redna cena €2.18 €1.09
Davek je vključen.

Razpoložljivost:Na zalogi

Kategorija: Avto Pranje In Vzdrževanje

Sku:w7464

Podrobnosti Izdelka

Preprost in enostaven za uporabo, to je kot nalašč za avtomobilske preživljanje ali kovinskimi opreme.

Ime: Pesta Avtomobilskih Odstranjevalec Rje

Neto vsebina: 120ml/4.23 oz

seznam:

Rje Stain Remover Spray*1

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Površine Varne Sestavine: Varno odstranite madeže rje iz vašega avtomobila površine s to nerjavne in nežna formula, ki ne škoduje vašemu barve delovnih mest.Poslovite od trmast rje.

2.Dolgotrajno Zaščito: Naš odstranjevalec rje spray ponaša dolgoročno zaščito za odplavljanje kovinskih površin iz rjavenje.Ščiti pred vlago in kisika erozije.

3.Enostaven za Uporabo: Odpravljanje rje na vaš avto z našo spray odstranjevalec rje.Preprosto spray in nežno obrišite s krpo za enostavno in brez stresa odstranjevanje rje proces.

4.Vse Namene, Rje Inhibitor: Odpravljanje rje iz različnih kovinskih površin, kot so železo, jeklo, baker in aluminij z lahkoto.Kot nalašč za industrijske, gospodinjske in avtomobilizem.

5.Oživiti Zarjaveli Kovin: Podaljšate življenjsko dobo kovinske opreme z naše rje pretvorbo agent.Njegova edinstvena formula obnavlja prvotni lesk, kar daje nov zaključek.

Ocene Izdelka

Ocena, ki Temelji na 0 Ocene Napišite pregled

Specifikacije

Izdelek parametrov

  • Poreklo - Celinska Kitajska