Auto Vetrobransko Steklo Okna Pluženje Strganje Orodje Avto Sneg Scrapper Pozimi Led Strgalo Lopata Sneg Odstranitev Krtačo Dodatki

Redna cena €25.52 €12.76
Davek je vključen.

Razpoložljivost:Na zalogi

Kategorija: Avto Pranje In Vzdrževanje

Sku:w43450

Podrobnosti Izdelka

Auto Vetrobransko Steklo Okna Pluženje Strganje Orodje Avto Sneg Scrapper Pozimi Led Strgalo Lopata Sneg Odstranitev Krtačo Dodatki

Pozimi Samodejno Čiščenje Krtačo Snemljiv Vetrobransko steklo Avtomobila Sneg Krtačo s EVA Pena Ročaj Avto Sneg Odstranitev Scooper za Dovoz Stopnice

Funkcija:

1. Snemljiv Design: Ta avto snega, pometanje lopato značilnosti priročno snemljiv design, ki omogoča, da ga uporabljate kot kombinirano orodje ali ločene komponente za individualno rabo.To zagotavlja prilagodljivost in vsestranskost, prilagajanju na različne sneg obračun potrebe.

2. Nastavljiv Krtačo Glavo Kota: vodja samodejno čiščenje ščetko lahko zavrti in prilagojeni za različne angles.By preprosto pritisnete gumb, lahko preprosto spremenite kot ščetine, ki omogočajo tako snega, pometanje in sneg potiska funkcionalnosti.To zagotavlja uspešno in učinkovito odstranjevanje snega.

3. Sneg Vodnik Utora: Opremljena s trajno in čvrst sneg vodnik groove, ta led strgalo za odstranjevanje barve je bil zasnovan z uporabniško udobje v mislih.Utora pomaga vodnik in kanal sneg stran med pometanje, zaradi česar je postopek lažje in bolj enostavno.

4. Tri-Vrsta za Goste Ščetine: vetrobransko steklo avtomobila sneg krtača ima tri vrstice gosto pakiran ščetine, ki so bili posebno obravnavo za gladkost.Ta postopek zagotavlja, da ščetinami nasveti so mehki in fine, zmanjša tveganje za poškodbe barve površine, če se uporablja pravilno.

5. Ergonomska Pena Ročaj: Zasnovan z ergonomija v mislih, čiščenje strganje orodje, ki prihaja z pena ročaj.Ta ročaj ponuja udoben oprijem in preprečuje drsenje, tudi ko so vaše roke mokre ali nošenje rokavic.To omogoča podaljšano uporabo brez nelagodja ali utrujenost.

Specifikacija:

Postavka Vrsta: Led Strgalo

Poreklo: Celinska Kitajska

Material Tip: ABS, PP EVA

Material: ABS, PP, EVA

Barvi(opcija): rdeča/rumena

Velikost: 54x27cm/2.13x1.06inch

Značilnosti: odstranljive, nastavljiva kota, lahko pomete sneg, lahko push sneg

Uporaba: de-icing, kidanje snega, sneg plowing za vodo, obstojen na strganje

Opomba:

Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barve, je pokazala na slike.Hvala!

Prosimo, dovolite 1-2 cm merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

Ocene Izdelka

Ocena, ki Temelji na 0 Ocene Napišite pregled

Specifikacije

Izdelek parametrov

  • 4 - Mop Ženiljska Metlo
  • 6 - Pribor
  • Postavka Vrsta - Gobice, Krpe & Ščetke
  • 3 - Avto Čiščenje Orodja
  • 2 - Čiščenje
  • Poreklo - Celinska Kitajska
  • 1 - Plastični
  • 5 - avto pranje