Odsevni Žogo Fluorescentna Reflektivni Ameriški Nogomet Usposabljanja Žogo Fluorescentna PU Usnje Usposabljanje Žogo sveti Igrače Darila

Redna cena €58.80
Davek je vključen.

Razpoložljivost:Na zalogi

Kategorija: Ekipni Športi

Sku:w68734

Podrobnosti Izdelka

Trpežne in odporne na obrabo, ostane v veliki pogoji tudi po izpostavljenosti sončni svetlobi ali drugi močni svetlobi.

Specifikacije:

Ime: Reflektivni Žogo

Slogi: bleščeč

Seznam Vsebine:

1*Svetlobna Reflektivni Žogo

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Osvetlitev Vaše Igre: Povzdignil svojo igro z našo Reflektivni Žogo, ki razsvetljuje noč.Oddaja svetlo zeleno luč, to žogo zagotavlja vidnost na sodišče, povečanje vaše igranja in zaradi česar boste izstopali.

2.Dolgotrajno Delovanje: iz trpežne PU usnja, ta odsevni žogo zagotavlja dober oprijem za dolgotrajno uporabo.Trdi, dobra elastičnost in obliko hrambe, in je primerna za notranjo in zunanjo uporabo.To je tudi trajne in odporne na obrabo.

3.Za Ohranjanje energije: Ko smo izpostavljeni sončni svetlobi ali drugi močni svetlobi virov, to reflektivni žogo glowings seveda v temi, brez potrebe za baterije.Daljši in močnejši vir svetlobe, svetlejši in dlje časa trajajoče žareče učinek.Z večjo prepoznavnost, boste nikoli pozabiti žogo na področju znova.

4.Široko uporabo: Ali ste z družino, reunion, romantično datum, ali pool party, ta odsevni žogo dodate več zabave na vašem prizorišču.Lahko enostavno vzamete s seboj na bazenu in plaži igre, saj je trpežna in vodoodporna.

5.Edinstven Prisotni: posebno darilo za ljubitelje, ki želijo uživati v igro na noč.Ta odsevni žoga je narejena iz vzdržljivega materiala in glowings v temi, zaradi česar je težko videti, in ulov.Primerna je za vsakodnevno prakso ali rekreacijo v zaprtih prostorih ali na prostem.

Ocene Izdelka

Ocena, ki Temelji na 0 Ocene Napišite pregled

Specifikacije

Izdelek parametrov

  • Poreklo - Celinska Kitajska