Nogometni Trener Za Otroke Enotne Prakse, Pomoči Za Usposabljanje, Za Nogometno Kick Vrgel Elastična Vrvica & Nastavljiva Pasu Pasu Usposabljanje

Redna cena €15.74 €7.87
Davek je vključen.

Razpoložljivost:Na zalogi

Kategorija: Ekipni Športi

Sku:w156311

Podrobnosti Izdelka

Izboljšanje vaše odbojka prenašanja znanja z našo odbojka trener!Z trajne najlon sponke, je primerna tako za otroke in odrasle in prilagodljiva različnim okoljem.Plus, lahko tudi dvakrat kot nogometni brca trener.

Ime: Nogometno Žogo Usposabljanje Pasu

Material: potapljanje tkanine

Seznam Vsebine:

Nogometno Žogo Usposabljanje Pasu *1

Opomba:

Zaradi različne osvetlitve in nastavitve zaslona, element barve se lahko nekoliko razlikuje od slike.

Zaradi različne ročne meritve, prosimo, dovolite 1-2 cm razliko v velikosti.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Okrepljeno žogo natančnost: Izdelane iz debelejše mokra obleka material, naše nogometno žogo usposabljanje pasu značilnosti kakovostne elastične kabel za izboljšano žogo nadzor.Širok elastični kabel in najlon sponke za zadrževanje pasu prepreči žogo zapravljanje prek usmerjenih praksi nalog.

2.Vsestranski Usposabljanje: Deluje z nogometne žoge in volleyballs - Ali želite, da vadite svoje sposobnosti nogomet ali odbojka vaš konice, to usposabljanje pas lahko držite vse standardne velikosti žogo varno in udobno.To je super za solo usposabljanje ali coaching naloge.

3.Povečali svoj potencial: Naše nogometno žogo usposabljanje pasu pomaga izboljšati nadzor nad žogo, ki poteka, in vodenje.Stop lovi žogo in se osredotočiti na svoje sposobnosti.Pas pas je nastavljiv (33"-39") in kot nalašč za odrasle in otroke.

4.Revolucionarno Orodje za Usposabljanje: Naše nogometno žogo usposabljanje pasu ponaša nastavljiv elastični pas, ki se lahko raztezajo od 6 do 18 metrov, zaradi česar je odlično orodje za po meri naloge v zvezi z usposabljanjem.Ali na dvorišču ali na področju, prilagodi na katero koli okolje in odlično igro.

5.Revolucijo Vaše Usposabljanje: Povzdignil svoje sposobnosti nogomet z našimi inovativnimi nadzor nad žogo usposabljanje pasu.To je večnamenski športni copat, ki ustreza žogo velikosti 3, 4, in 5, ki vam omogoča, da izboljšajo na lov, ki poteka, in še več.Kot nalašč za obvladovanje vse vidike igre.

Ocene Izdelka

Ocena, ki Temelji na 0 Ocene Napišite pregled

Specifikacije

Izdelek parametrov

  • Poreklo - Celinska Kitajska
  • Material - Poliester