Nogomet Usposabljanja Trak Zaletavali Vrečko Za Otroke Pomožne Usposabljanje Nogomet Usposabljanja Opreme Zaletavali Pasu Nogomet Dostop J1L3

Redna cena €4.35 €3.05
Davek je vključen.

Razpoložljivost:Na zalogi

Kategorija: Ekipni Športi

Sku:w218877

Podrobnosti Izdelka

Ime izdelka:Nogomet Usposabljanja Trak

Izdelek barva: Kot je prikazano na sliki

Izdelek Material:Poliester + Goba

značilnosti izdelka:

1. Večnamenska usposabljanje pomoči - Ta nogomet usposabljanja oprema za odrasle in otroke je namenjena za pomoč igralci izboljšajo svoje žogo nadzor, vodenje in spretnosti.To se lahko uporabljajo tako za samostojno in skupinsko izobraževanje.

2. Nastavljiv Elasticized Pasu - pomoči Za usposabljanje pasu je izdelan iz visoko kakovostnih elasticized materiala in se lahko prilagodi, da ustreza različnim pasu velikosti.Zagotavlja varno in udobno nošenje izkušnje za uporabnike vseh starosti.

3. TRPEŽNA KONSTRUKCIJA - pomoči Za usposabljanje, je izdelan iz visoko kakovostnih materialov, ki so trpežne in dolgo trajajo.To se lahko kosajo z intenzivno uporabo in je odporen na obrabo in trganje.

4. ENOSTAVEN ZA UPORABO - nogomet usposabljanja pomoči, ki je enostaven za namestitev in uporabo.Preprosto pritrdite na žogo žep in prilagodite pas da se prilegajo.To se lahko uporabi v zaprtih prostorih ali na prostem in je primerna za vse ravni usposobljenosti.

5. UNIVERSAL - Ta nogomet usposabljanja orodje je najbolj nogometno žogo modelov.S pomočjo tega nogomet usposabljanja pomoči, lahko igralci izboljšajo svoje footwork, agilnost in koordinacijo.Je učinkovito orodje za razvijanje ključnih nogomet spretnosti, ki lahko pomagajo igralcem, sprejme svojo igro na naslednjo stopnjo.

Previdnostni ukrepi:

1. Kot vsi vemo , v različnih računalnikih prikaz barv drugače, barvo dejanski element, ki se lahko nekoliko razlikuje od naslednje slike.

2. Če menite, težko izbrati velikost, vas prosimo, da se obrnete mewe vam bo dala nekaj predlog, ampak to je za vas zgolj kot referenca.

Pošiljka vsebuje:

1 nastavite Nogomet Usposabljanja Trak

Zahvaljujemo se vam za vašo pozornost, če želite kupiti več, kot smo na seznamu, se obrnite na nas.Lep dan!

Ocene Izdelka

Ocena, ki Temelji na 0 Ocene Napišite pregled

Specifikacije

Izdelek parametrov

  • Poreklo - Celinska Kitajska
  • Material - Poliester