Najnovejši Nogometno Žogo Standardne Velikosti 5 Stroj, ki Sešijejo Nogomet Zgosti PVC Nogomet Športom Tekmi Usposabljanje Kroglice

Redna cena €21.39 €10.69
Davek je vključen.

Razpoložljivost:Na zalogi

Kategorija: Ekipni Športi

Sku:w43931

Podrobnosti Izdelka

Opis:

1. Ustreza Velikosti 5 Nogomet Žoga: Nogometne žoge, so odličen način, da tapnite v svoje notranje moči in sposobnosti, tako da lahko samozavestno aktiven način življenja v vsaki fazi razvoja.Koristno za zmanjševanje dolgčas in anksioznost v tem izjemnem času, ki bivajo na domu ali socialnimi oddaljujejo

2. Prednostna material: obrabo odporna PVC kože, odporne na obrabo, močan in kick-odporen, dobro stabilnost in enostavno za obravnavo na različnih prizoriščih.Notranjo podlogo je izdelan iz visoko kakovostne gume, z boljšo elastičnost, okolju prijaznih materialov in z nizko vonj.

3. Udobno noge: Igra nogomet s svojimi otroki lahko blaži utrujenost in sprostitev pritiska, naj otroci srečno otroštvo.

4. Industrija vodilna tehnologija: stroj, ki sešijejo sintetičnih usnje pokrov, debelina je približno 1,4 mm, ki prinaša več trpežnega in močnejši, odporne na obrabo in vodoodporna.Stabilne, ki omogoča otrokom, da natančno napovedati lovi žogo.Mehki design, enostaven nadzor za začetnike.Okrepiti notranje gume mehur za optimalno zadrževanje zraka obdržati žogo v formi in ostati napihnjene za več.

5. Edinstven in Odlično Darilo: najboljši nogomet darilo za nogometni ljubitelji, otroci, prijatelji in družino.Lahko igra na prostem, v zaprtih prostorih, v parku ali na dvorišču.Dostojno Velikonočno darilo, primerno za teen darila, rojstni dan, in Božična darila.

Specifikacija:

Material: PVC+ Gume Mehur

Gram Teže No. 5 Žogo: okoli 320±20 g(premer 21,5 cm/8.46 v, 11 strani sistema)

Proces: - Pralni-Sešiti Nogomet

Značilnosti: Izbira za začetnike in mladi in usposabljanje.

Seznam Vsebine:

1* Velikosti 5 Nogomet

Opombe:

1. Zaradi barvno temperaturo zaslona, kamere, osvetlitve okolja in fotografijo, spretnosti, itd., lahko pride do rahle barvne razlike na slikah, nekaterih proizvodov, in barva je ob upoštevanju dejanskega izdelka!

2. Zaradi različne ročne meritve, prosimo, dovolite rahlo velikost razlika.

Ocene Izdelka

Ocena, ki Temelji na 0 Ocene Napišite pregled

Specifikacije

Izdelek parametrov

  • Poreklo - Celinska Kitajska