9H Keramične Prevleke Za Avtomobile Univerzalni Avto Vosek Plašč, lak, 30ML Auto Zunanje Oskrbe Barve tesnilnih mas, Podrobno Zaščite Z Gobo

Redna cena €8.32 €4.16
Davek je vključen.

Razpoložljivost:Na zalogi

Kategorija: Avto Pranje In Vzdrževanje

Sku:w36350

Podrobnosti Izdelka

Opis:

9H Keramična Prevleka je primerna za vse barve barve površine vseh vozil, oblike trajne hidrofobni premaz zaščitni sloj na barve površine, da se prepreči umazanija ali prah od ranjavanje avto barve, zaradi česar je kot nalašč za barve vzdrževanje.Poleg tega bo izboljšanje trdote za zmanjšanje praskami, ki jih povzročajo pesek, ptičjih iztrebkov, sončni svetlobi, in tako naprej.

Specifikacije:

Velikost:

Auto Keramična Prevleka: o 8.3*3cm/3.27*1.18 palčni

Goba: o 7*3*1.5 cm/2.76*1.18*0.59 palčni

Krpo: približno 10*10 cm/3.94*3.94 palčni

Neto vsebina: 30ml

Rok trajanja: 3 leta

Funkcije: Keramični premaz, barve za varstvo, ohranjanje sijaja

Kako uporabljati: Zaviti v krpo na gobico, prelijemo tekočino na krpo, uporabljajo tekoči na avto, počakajte za 1-3 minute za tekočine, da se posuši, nato očistite tekočina z brisačo.

Seznam Vsebine:

1* Visok Sijaj Keramični Avto Prevleke

1* Goba

1* Krpo

Opombe:

1. Zaradi svetlobne učinke in fotografiranje zornih kotov, je barvna razlika v proizvodu, prosimo za razumevanje.

2. Zaradi ročnega merjenja, je toleranca na velikost izdelka.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.【Priročno Uporabo】: 9H Keramična Prevleka Kit sprejme inovativna formula za lažje pranje avtomobila, ki bo ustvari zaščitni sloj na barvo in obliko, a hidrofobni premaz za zaščito karoserije.

2.【Upreti Avto Barve Oksidacije Težave】: Avto Premaz Tesnila je učinkovito upočasni avto barve oksidacijo in spremembe barve zaradi visoke temperature, ki avto barva svetlejša.

3.【Zmanjšanje Praske】: Avtomobilski Plašč, lak lahko izboljša trdnost, zmanjšanje praskami, ki jih povzročajo pesek, ptičjih iztrebkov, sončni svetlobi, in tako naprej, in zmanjšuje avto škoda.

4.【Praktične in Učinkovite】: Omogoča vam čiščenje in sijoča avto, 9H Avtomobilske Keramična Prevleka zagotavlja hidrofobni premaz na avto površine, ki bo voskanje učinek.

5.【Široko uporabna】: Avto Hidrofobni Premaz se lahko uporablja za avtomobile vseh barv za zaščito avto barve iz umazanija ali prah.Prosimo, prepričajte se, da ni plating crystal ali barve varstvo film.

Ocene Izdelka

Ocena, ki Temelji na 0 Ocene Napišite pregled

Specifikacije

Izdelek parametrov

  • Poreklo - Celinska Kitajska
  • Zunanje Testiranje Certificiranje - ce
  • Posebne Funkcije - Nič Popravilo
  • Element Teža - 50g
  • Postavka Obsega - 30 ml
  • Številka Modela - Avtomobilske kristalna prevleka rešitev