Avto Led Strgalo Večnamensko Sneg Lopata Vozila Strgalo Sneg Lopata Stekla Orodje za Čiščenje 8 cm Debele Plošče Pribor

Redna cena €8.13 €4.06
Davek je vključen.

Razpoložljivost:Na zalogi

Kategorija: Avto Pranje In Vzdrževanje

Sku:w41026

Podrobnosti Izdelka

Bulle t Točke:

1.Trajne in Debel Sneg Strgalo: Ta avto je sneg krtačo strgalo je izdelan iz visoko kakovostnih materialov, ki jih ni lahko, da bi prekinil, tudi v ekstremnih vremenskih razmerah.Debele strgalo rezilo lahko enostavno odstranjevanje ledu in lopata sneg iz vaše vetrobransko steklo, okna in ogledala.

2.Zima Vozilo Nujnost: avto sneg krtačo strgalo zagotavlja udobno ročno občutek in ščiti prste pred mrazom.Nič več zamrznitev roke pozimi, medtem ko počistite sneg iz vašega avtomobila.Ročaj je narejen iz izbranih ABS materiala, ki je trpežna in odporna na nizke temperature.

3.Nežno in Učinkovito: Ta avto sneg krtačo strgalo je namenjen za odstranjevanje snega in ledu s svoj avto, ne da bi poškodovali lak ali ogrožanja karoserije sijaja.To lahko hitro lopata sneg.

4.Enostaven za Uporabo: ergonomski ročaj ta avto sneg krtačo strgalo je zasnovan tako, da se prilega vaši roki udobno in delo-varčevanje z energijo, zaradi česar je težko odstraniti sneg in led iz vaše vetrobransko steklo in okna.

5.Trmast in Rje dokaz: avto sneg krtačo strgalo ima kovinske obloge pritrjene z inox materiala, kar je trajno, rje dokaz, in ne enostavno odpadejo.

Opis:

To vetrobransko steklo sneg strgalo je pozimi bistveno!S kovinsko plohi in ergonomski ročaj, ga lahko hitro lopato snega, ne da bi poškodovali.Poslovite od zamrznitev roke in pozdravljeni, za enostavno odstranjevanje snega.

Specifikacije:

Ime izdelka: avto sneg krtačo strgalo

Teža izdelka: (o) 110 g

Velikost izdelka: (pribl.)33*11*5.5 cm/12.99*4.33*2.17 cm

Izdelek material: ABS oxford

Uporablja modele: za splošne namene

Seznam Vsebine:

avto sneg krtačo strgalo*1pc

Ocene Izdelka

Ocena, ki Temelji na 0 Ocene Napišite pregled

Specifikacije

Izdelek parametrov

  • Poreklo - Celinska Kitajska
  • Element Teža - 110g
  • Postavka Vrsta - Led Strgalo
  • Vrsta Materiala - ABS oxford
  • Element Širina - 11cm
  • Postavka Višina - 5.5cm
  • Postavka Dolžina - 33cm