Stekla Mastno Film 150 ml Čistilo za Steklo Olje Film Odstranjevalec Avto Vzdrževanje Čistilo Za Kovinske Površine Avto Oljni Film Čistilno sredstvo

Redna cena €14.25 €7.12
Davek je vključen.

Razpoložljivost:Na zalogi

Kategorija: Avto Pranje In Vzdrževanje

Sku:w2989

Podrobnosti Izdelka

Bullet Poi nts:

1. Zagotavlja Varnost v Cestnem prometu: Oljni Film čisto agent učinkovito raztaplja in briše trmast olje film, ki se nabira na vetrobransko steklo, izboljšuje prepustnost svetlobe stekla in zagotavlja jasen pogled na cesto pred nami.To zagotavlja varno vožnjo in preprečuje nesreče. 2. Učinkovito Čiščenje Rešitev: Uživajte priročno in učinkovito čiščenje rešitev z naš Avto Steklo Olje Film, ki so Čistejši.To temeljito očisti olje film brez bleščečih oči in ne pušča vode znamk. 3. Enostavno Čiščenje: Odpraviti trmast oljni film na vaše auto glass z našo enostaven za uporabo in učinkovito Oljni Film Čisto Agent.Preprosto zlijte v metlice pot in dobili kristalno jasen pogled na cesti, brez težav. 4. Učinkovito Čistilno Delovanje: Odstrani trdovratno maščobo in umazanijo z lahkoto.Prežet z vodo, kozarec, naša formula pusti zaščitni premaz in preprečuje, da bi prihodnje nastane.

5. Odstranjevanje Oljnih Madežev: Naše močan oljni film čisto agent učinkovito odstranjuje ptičjih iztrebkov, madeži olja, vode madežev, prahu in mastnih film iz vašega avtomobila okno.Z jasno in varno vizijo obnovljena, izboljšajo vaše doživetje vožnje in vzdrževati vaš avto videti dobro vzdrževana z 1 večnamensko rešitev.

Descr ipti na: Pustite vaše vetrobransko steklo čisto in jasno, vsak čas s tem, mora imeti dodatek za vaš avto čiščenje kompleta.

Tehnični podatki: 1. Ime: Steklo olje film odstranjevalec 2. Velikost izdelka: (pribl.)16.5*4.5 cm/6.5*1.77 cm

3. Teža: 155 g o 4. Neto vsebina: 150 ml

Seznam vsebine: 1 steklenička*Oljni film čisto agent

Opombe:

Uporaba: 1: Vlijemo na steklene površine z brisačo obrišite naprej in nazaj, dokler je steklo optičnega bralnika čisto po izpiranje z vodo je mogoče.Uporabite 2. način: odprite metlice tank, nalijemo v izdelek, in dodajte pravo količino vode, redčenja, odprite metlice lahko neposredno pranje stekla,

Ocene Izdelka

Ocena, ki Temelji na 0 Ocene Napišite pregled

Specifikacije

Izdelek parametrov

  • Postavka Vrsta - Pretvornik Rje, Odstranjevalec Rje & Preprečevanje Rjavenja
  • Poreklo - Celinska Kitajska
  • Vrsta Materiala - liquid agent
  • Postavka Obsega - 150 ml
  • Element Teža - 170g
  • Posebne Funkcije - Oljni Film Odstranjevanje Agent