vozilo Pobeg Orodje Z Okna Breaker Varnost Avtomobilov Kladivo Svetilka Z Okna Breaker In varnostni pas Rezalnik Pobeg Avto Orodje

Redna cena €28.40 €14.20
Davek je vključen.

Razpoložljivost:Na zalogi

Kategorija: Avto Pranje In Vzdrževanje

Sku:w6039

Podrobnosti Izdelka

Naše okno avtomobila breaker orodje svetilka ima vgrajen rezalnik in baterijo za ponovno polnjenje, z nižjo porabo energije.Dekleta lahko enostavno prekinil okno za izboljšanje varnosti in prepoznavnost.

Specifikacija:

Ime: Večnamensko varnost kladivo

Polnjenje metoda: Tip-c polnjenje z USB izhod 5V 1A

Življenjska doba baterije: 3-6 ur

Osvetlitev oddaljenost: 200 m za žaromete in 10 metrov za stranske luči

Baterija: vgrajena 18650 baterija 2000 mAh

Dimenzije izdelka: (pribl.)16*6 cm/6.3*2.36 cm

Eno svetilko teža: približno 196g

Paket Seznam:

Avto varnost kladivo svetilka*1

Kabel za polnjenje,*1

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Hitro Sprostitev: Ko šteje vsaka sekunda, ta avto varnost kladivo svetilka je lifesaver.Svoje quick-release funkcija vam omogoča, da cilj na sedežu pasu in sekajo to v trenutku.

2.Enostaven za Uporabo: S svojo zlitine kladivo glavo, naš avto varnost kladivo svetilka je enostavna za boj proti stekla v nujnih primerih, kar vam prihrani čas in trud.Tudi dekleta lahko poškoduje okno enostavno in pobeg brez skrbi.

3.Osvetlitev Svojo Pot: S svojo super svetla svetilka sprejetjem varstvo okolja LED z nižjo porabo energije, ta avto varnost kladivo svetilka oddaja svetlejši luči kot nalašč za noč ali temnih prostorih, ki zagotavljajo jasno prepoznavnost in varno vožnjo.

4.Polnilna Udobje: Uživajte okolju prijazne energije z našo varnost avtomobilov kladivo svetilko.Akumulatorska baterija se lahko polni vgrajene sončne celice, odpravlja potrebo za zamenjave.Naravna svetloba enostavno osvetljuje okolico, za dodatno varnost.

5.Muti-uporaba: za varnost avtomobilov kladivo svetilka se lahko uporablja tudi kot avto vzdrževanje svetlobe ali visoko intenzivnost svetlih opozorilna lučka za izboljšanje varnosti in vidnost v primeru nesreče ali okvare.

Ocene Izdelka

Ocena, ki Temelji na 0 Ocene Napišite pregled

Specifikacije

Izdelek parametrov

  • Ime Modela - Avto Varnost Kladivo
  • Poreklo - Celinska Kitajska
  • Element Teža - 238