Spirala Pralnica Obešalnik Odeja Posteljo Stanja Krog Iz Nerjavečega Jekla Suho Rack Prihranek Prostora Oblačila Obešalnik Za Perilo Soba, Balkon

Redna cena €17.02
Davek je vključen.

Razpoložljivost:Na zalogi

Kategorija: Dom Za Shranjevanje & Organizacije

Sku:w1119

Podrobnosti Izdelka

Če iščete enostaven in učinkovit način, da se posuši vaše rjuhe, boste ljubezen to spirala pralnica obešalnik.Narejena je iz trpežnega materiala, ki lahko zdrži teže mokrih listih.Ima spiralno obliko, ki vam omogoča, da visijo vašo listi brez tangling ali gub.Je enostaven za uporabo in shranjevanje, in da bo vaš dom bolj organizirano in urejeno.Poskusite to spirala pralnica obešalnik danes in uživajte sveže in suho posteljo listov, vsak čas.

Specifikacije:

Material: Nerjaveče jeklo

Velikost: kot je prikazano v pic

Seznam Vsebine:

1pc* Spirala sušenje perila rack

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Prostor, ki učinkovito in enostavno: To je spirala sušenje perila rack ima spiralno oblikovan design, ki vam omogoča suho posteljo stanja in drugi veliki predmeti z lahkoto.To zavzame manj prostora v vaši pralnica in ohranja vaše predmete iz tangling.

2.Rje-Odporne in močne: spirala sušenje rack obešalnik je narejena iz visoko kakovostnega nerjavečega jekla materialov, ki upreti rjavenje in upogibanje.Lahko zanesete na to, stojalo za dolgo časa brez strahu pred poškodbami ali deformacije.

3.Večnamenske uporabe: Ta spirala sušenje perila stojalo vam omogoča, da obesiti perilo, iz rjuhe in odeje za kopalna kad brisače in rute, in lahko sprejme različne vrste oblačil.

4.Uporabite preprosto: To je spirala sušenje perila rack je inovativen način, da se posuši vaše listi hitreje in bolj gladko, kot ga ustvarja več kroženje zraka in zmanjšuje gube.Je tudi trpežna in enostavna za uporabo, kot je lahek.

5.Primerna v različnih krajih: Ta spirala sušenje perila rack lahko sprejme za notranjo in zunanjo uporabo, in lahko nastavite v vašem domu, apartma, hotel, dnevna soba, pralnica, dvorišču, ali balkon.

Ocene Izdelka

Ocena, ki Temelji na 0 Ocene Napišite pregled

Specifikacije

Izdelek parametrov

  • Je Podaljša ali Ne - No
  • Material - Nerjaveče Jeklo
  • Je Zložljiv ali Ne - No
  • Vrsto Namestitve - Obešanje
  • Poreklo - Celinska Kitajska