Korito Drainer Korito, Odcejevalnik Imetnik Rack Odporne Na Obrabo Nad Umivalnikom Gobo Nosilec Za Umivalnik Umivalnik Možganov Košarico Cedilo Za Gobe

Redna cena €15.81 €7.91
Davek je vključen.

Razpoložljivost:Na zalogi

Kategorija: Dom Za Shranjevanje & Organizacije

Sku:w13135

Podrobnosti Izdelka

To za shranjevanje košarico lahko imajo posoda, gobice, milo in druge elemente, vodenje korito čisto in sanitarnih.To je izdelana iz močnega iz nerjavečega jekla in ABS in je preprost za namestitev in prilagoditev.Ni treba biti zaskrbljen zaradi pomanjkanja prostora, ker to rack bo pomagalo organizirati kuhinji.

Specifikacija:

Material: PP

Raztegne velikost: približno 43 x 13,5 cm/16.9 x 5.3 palčni

Seznam Vsebine:

1 x Korito Prtljažnika Holde

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Nastavljiv Dimenzija: Ne glede na velikost vašega korito, lahko prilagodite dolžino to korito stojalo držalo, da ustreza vašim željam.To je enostavno, da dajo na in vzlet, tako da boste lahko sprostite prostor in preprečevanje škode umivalnik.

2.Z Votlo Design: votli obliko te korito prtljažnika imetniku omogoča odvečno vodo, da odteče, vodenje korito in rack suho in sanitarnih.Prav tako pomaga, da bi se izognili vodo, madeže na korito površine in rack sama.

3.Vsestranski Uporabe: S to korito prtljažnika imetnik, lahko suhe krpe na snemljiv visi palico, trgovina čiščenje orodja skladiščenje košaro, in da se potopi unclogged s filtrom stojalo.

4.Za večkratno uporabo Gradiva: To korito prtljažnika nosilec je iz nerjavečega jekla in ABS, ki jih ni lahko deformira ali rje.Zaradi tega, lahko uporabite to za dolgo časa in z zaupanjem.Je tudi varen za uporabo in enostaven za čiščenje.

5.Izjemne Izdelave: Z uporabo naše korito prtljažnika imetnik, lahko izboljšanje izkoriščenosti stopnja korito in vztrajati vaš pult urejeno.To je preprosto belo z leska, ki deluje odlično z vsako kuhinjo stil.

Ocene Izdelka

Ocena, ki Temelji na 0 Ocene Napišite pregled

Specifikacije

Izdelek parametrov

  • Poreklo - Celinska Kitajska
  • Material - PP