Mačka Plašč Kavljem Ustvarjalne Mačka Obešalnik Mačka Obešalnik Vrata Obešalnik Samolepilna Plast Kavelj, Stenske Pripomoček Kljuke Težka Samolepilno

Redna cena €9.18 €4.58
Davek je vključen.

Razpoložljivost:Na zalogi

Kategorija: Dom Za Shranjevanje & Organizacije

Sku:w6129

Podrobnosti Izdelka

Organizirajo v slogu z naše čudovit Cat Kljuke!Odlično kot Mačka Ključ Imetnika, ta vsestranski izdelek lahko imajo nahrbtniki, nakupovalne torbe, jakne, in še več.Naša Mačka Plašč Kavljem funkcije močan dvostranski lepilni trak za enostavno stensko namestitev.Obesite ključe, brisače, obleke, rute z lahkoto.Dodaj očarljivo dotik za vsak prostor z našimi Mačka Kljuke!

Specifikacije:

Ime: Mačka Kavelj

Teža: 100 g

Velikost: 8*6*6 cm/3.15*2.36*2.36 cm

Seznam vsebine:

1 x Cat Kavelj

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Okolju prijazna Rešitev: Imejte tipke varno, medtem ko se za okoljsko osveščeni z našo mačka ključa imetnika izdelana iz visoko kakovostnih vonj brez ABS materiala.Je robustna konstrukcija zagotavlja dolgotrajno uporabo brez škode za okolje.

2.Razvoj Orderliness: Dodaj zabavno noto vašega otroka soba in vsadek organizacije z našo Mačka Ključa Imetnika.Ta luštna mačka kljuke so kot nalašč za zastori ključi in pribor, spodbujanje urejeno prostor brez vsakršnega nereda.Naj vaš otrok razvija organizacijske navade truda medtem ko se zabavate!

3.Praktično v uporabo: Stop izgubo tipke in organiziranje essentials z Mačko Ključa Imetnika!Obesite ključe, nahrbtniki, nakupovalne torbe, jakne, brisače, obleke, rute, in še več na steni, da bi povečali prostor med dodajanjem luštna mačka-zgleduje dekor vaše sobe.

4.Edinstven in Srčkan: Povzdignil vaš dom dekor z našo Mačka Ključa Imetnika.To čudovit cat-oblikovan kos dodaja, zabava v vsakem prostoru.Primeren za dnevno sobo, jedilnico, spalnica ali otroška soba, to je treba imeti za mačka ljubitelje, ki želijo praktične še očarljivo naglas kos.

5.Enostavno nastavitev: Preprosto držijo, naša Mačka Ključ Držalo za na steno z določeno dvostranski lepilni trak.Luknje, ki ne potrebujejo zaostrovanja, in vam ne bo treba skrbeti za poškodbe stene.To je za namestitev in dodaja srčkan dotik vaše dekor!

Ocene Izdelka

Ocena, ki Temelji na 0 Ocene Napišite pregled

Specifikacije

Izdelek parametrov

  • Material - PP
  • Vzorec Tipa - Cartoon živali
  • Poreklo - Celinska Kitajska
  • Št. Trnka - 1 kos