6X 400W Zvočnik Crossover 2 Način, Visoko-Nizko 4-16 Ohm Frekvenčni Delilnik Za Zvočnik

Redna cena €34.43 €22.38
Davek je vključen.

Razpoložljivost:Na zalogi

Kategorija: Prenosne Avdio & Video

Sku:w7483

Podrobnosti Izdelka

Skakalec A, B, se uporabljajo za nadzor avdio učinek bas območju.A za spodnjo mejo, medtem ko B za zgornjo mejo bas, razpon zvoka.Za nekatere zvočniki, ko Bas je obrnila preveč, govornik bo pokazal izkrivljanje.

Ko se to zgodi: smo odstranite mostiček skp skakalec A za omejitev super nizko Bass, da bi izkrivljanje nižje.Ko smo odstranite pokrov skakalec B, Bas je povečal, medtem ko skp Skakalec B, je na, Bas se je zmanjšalo.Skakalec C in D se uporabljajo za nadzor Visoki območju.Ko skp obeh skakalec C in D so na zvok visoki, je najglasnejši.

Ko je le skp C je na visoki zvoka je nižja.Ko je le cap D o, še nižje.Ko tako kape C in D so odstranili, ni trojno zvok. (Na splošno, s štirimi skakalci, boš prej ali slej našli vaš najboljši zvočni učinek.Anywya, vsi učinki še vedno odvisna od vaše dejanske test.)

Kako uporabljati splitter odbor:

Prvič povezujete kot na naši sliki zgoraj (Visoki, Nizki, Pisanja), povezavo z zvočniki, pečat zraka vrzel, smo lahko začeli slišati glasbo, medtem ko optimizacijo.

Običajno uporabljamo skakalec A in naj B nedejaven.Za skakalec C in D: smo morali slišati dejanski učinek visoki.Splošna formula je: A+D = boljši Bas; A+C = jasno, Visoki in Nizki; A+CD = jasno, Visoki in Nizki (skupni učinek nagnjeni k Visoki); AB+CD = več mediant frekvenco.Ko Bas učinek je po nepotrebnem visoko, smo lahko odstranite pokrovček A. Prosimo, optimizacijo, dokler mislite, da je zvok je najboljše, in nato popraviti odbor s svojim zvočnik enoto.

Moč: 400W ali manj

Upor: 4-16ohm

Frekvenca: Nastavljiva

Barva: rdeče motherboard

Material: ABS + kovina

Velikost: 7 x 5 x 2,5 cm

Vsebina Paketa:

6 x Frekvenčni Delilnik

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za razmislek in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Ocene Izdelka

Ocena, ki Temelji na 0 Ocene Napišite pregled

Specifikacije

Izdelek parametrov

  • Postavka Vrsta - shell
  • Poreklo - Celinska Kitajska