Hi-fi DIY Srebro Prazno Plošča Aluminij Ohišje DAC Prazno Ohišje, CNC Preamplifier Ohišje Preamp Lupini AMP Polje Ojačevalnik Hiša

Redna cena €95.25 €47.62
Davek je vključen.

Razpoložljivost:Na zalogi

Kategorija: Prenosne Avdio & Video

Sku:w9662

Podrobnosti Izdelka

Obvestilo:

1.Vse aluminijasto ohišje stroja stopala luknje niso bile odprte (1. Primerno za samostojno določanje položaja; 2. Majhne luknje so lahko dopolnjene s strani električni vrtalnik.

Zunanje dimenzije: depth248 * width320* višina 70 mm

Notranje dimenzije: depth237* širina 300* višina 62mm

Dodatki:

Napajanje vtičnica ×1 (brez varovalke)

Nekaj vijakov

Sklop gume blazine

Prizadevali si bomo, da ponujajo najboljše avdio-vizualne izdelke po najnižji ceni za naše stranke.Prinaša odlične izdelke in storitve za stranke, in tako pomaga bogatijo naše stranke' življenje je naš končni cilj.

1. Ladje po vsem Svetu, Brezplačna dostava, ki jih na Kitajskem Post Registrirani Letalski Pošti.po navadi o 10-39 delovnih dni.Prejeli izdelek po različnih državah imajo različno število dni.Upam, da se kupci podporo in razumevanje. 2. Mi ladje po vsem svetu, razen APO/FPO naslov.Vsi predmeti, ki bo urejena dostava v Dve delovni dan po plačilu izbrisani. 3. Ladje, ki jih Standard Pavšalno Ladijski prevoz v normalnih okoliščinah, .V večini primerov mednarodni dostava traja okoli 10-39 delovnih dni (približno 1 mesec).Smo poskušali naše najboljše, da vam najbolj zanesljiv, cenovno ugoden način dostave storitve.Ampak včasih mednarodnih dostave je zelo odvisen od lokalnih običajev in post storitev.Če ne prejmete vaš element na čas, se nemudoma obrnite na nas za dodatno pomoč.Bomo biti odgovorna za kakršno koli škodo ali izgubo, ki nastane v proces dostava. 1. Če ste nezadovoljni z našim artikel ali storitev, potem se obrnite na nas za pošiljanje sporočila pred odhodom nobene povratne informacije.Zavezujemo se, da bomo odpravili vse težave v prijateljskem in zadovoljiv način. 2. Vedno smo odgovor sporočila v roku 1-2 delovnih dni.Če ne boste dobili odgovora od nas, vas prosimo, da preverite vaše sporočilo.in vljudno poslati. 3. Izvirnik in vrnitev, ladijski promet pristojbina bo ne povrnejo ali povrne v vseh okoliščinah.Morate sprejeti in priznati, ta izraz, če ga ponudbe za to postavko.Zato, prosim, ne pritožujejo, ki imajo na ladjo, nazaj na svoje stroške. 1. Če ste nezadovoljni z našim artikel ali storitev, potem se obrnite na nas za pošiljanje sporočila pred odhodom nobene povratne informacije.Zavezujemo se, da bomo odpravili vse težave v prijateljskem in zadovoljiv način. 2. Vedno smo odgovor sporočila v roku 1-2 delovnih dni.Če ne boste dobili odgovora od nas, vas prosimo, da preverite vaše sporočilo.in vljudno poslati. 3. Izvirnik in vrnitev, ladijski promet pristojbina bo ne povrnejo ali povrne v vseh okoliščinah.Morate sprejeti in priznati, ta izraz, če ga ponudbe za to postavko.Zato, prosim, ne pritožujejo, ki imajo na ladjo, nazaj na svoje stroške.

Ocene Izdelka

Ocena, ki Temelji na 0 Ocene Napišite pregled

Specifikacije

Izdelek parametrov

  • Blagovna Znamka - HIFivv avdio
  • Teža - 2.55KG
  • Številka Modela - 3207D
  • Združljivo Avdio In Video Oprema Slog - Zvočniki, Ojačevalnik, Profesionalne Avdio Opreme
  • Dimenzije (Šxvxg)) - W320mmD248mmH70mm
  • Material - Aluminij
  • Paket - No
  • Poreklo - Celinska Kitajska
  • Vrsta - shell