60ml Usnje Popravilo Zastopnik Usnje Balzam Za Večnamensko Pohištvo Vinil Remont Balzam Primeren Za

Redna cena €11.84 €5.92
Davek je vključen.

Razpoložljivost:Na zalogi

Kategorija: Avto Pranje In Vzdrževanje

Sku:w4645

Podrobnosti Izdelka

Opis izdelka:

Naše usnje popravilo zastopnik je enostaven za uporabo in primeren za usnjeno sedežno garnituro, se usnje torbe, usnjena oblačila, volani, usnje, usnjeni čevlji, in drugih usnjenih izdelkov.To pomaga popravilo prask, solze, odprtino opekline, razpoke, lupljenje, in še več na usnje, usnjeni in vinil blaga.

Izdelek parametre:

Ime: Usnje popravilo zastopnik

Velikost: 5 x 5 cm

Zmogljivost: 60ml

Sestavine: Smole + Polnila V Prahu

Rok trajanja: 3 leta

Uporablja: Usnje, usnjeni kavč, usnjena torba, usnjena oblačila, volan, usnjeni čevlji, in drugih usnjenih izdelkov

Seznam izdelkov:

Usnje popravilo zastopnik*1 steklenica

Čopič*1

Šmirgl papir*1

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Usnje Popravila: Ta usnjeni kavč repair cream lahko pomaga hitro popravilo ali popravilo razpok, prask, solze, odprtino opekline, peeling, in še več na usnjenih izdelkov.

2.Učinkovita Zaščita: S kakovostno formula in okolju prijazna in neškodljiva visoko kakovosten premaz, naše usnje za čevlje naprave, ki lahko prodre globoko v usnja kritju, da tvorijo zaščitno plast, ki preprečuje usnje iz izginja in staranje zaradi vročini in sončni svetlobi.

3.Visoke kakovosti: To usnje remont agent je smolo, ki temelji popravilo izdelka, ki ne poškoduje avtomobila, usnje, usnjeni sedeži ali drugih usnjenih izdelkov.Uporabite ga lahko z zaupanjem.

4.Priročno za Uporabo: Naš avto sedeži obnovitvena krema je primerna za vas, da uporabite.Samo uporabite priloženi orodje, da traja malo paste in jo uporabiti za opraskan ali blede področju in bo pomagal popraviti in prebarvati.

5.Široko Uporabo: Ta usnje popravila agent se na splošno uporablja za popravilo vašega usnja, usnjenih in vinil izdelkov, kot so zofe, avtomobilski sedeži, zofe, pisarniški stoli, pasovi, torbice, čevlje, in še več.

Ocene Izdelka

Ocena, ki Temelji na 0 Ocene Napišite pregled

Specifikacije

Izdelek parametrov

  • Poreklo - Celinska Kitajska