Ženske Medeničnega Dna, Vaditelj Medeničnega Dna, Oprema Trener Mišice Vaditelj Večkratno Uporabo Medeničnega Dna, Trener Stegnu, Kolku Trener

Redna cena €3.83 €2.68
Davek je vključen.

Razpoložljivost:Na zalogi

Kategorija: Fitnes & Body Building

Sku:w4605

Podrobnosti Izdelka

Želite oblikovati svoje nazaj in ton vaše stegna?Te ženske stegno vaditelj je kot nalašč za vas.Je narejena iz trpežne PP in TPR materiala, ki je udoben in enostaven za uporabo.Ali ste doma, v pisarni ali pa na počitnice, boste lahko uživali enostavno in učinkovito vadbo s to napravo.

Specifikacija:

Material: PP+TPR

Velikost: kot je prikazano na sliki

Seznam Vsebine:

1* Ženske Medeničnega Dna Vadbe

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Ergonomskih Standardov: To medeničnega dna, vaditelj je zasnovan tako, da se prilagodi vaši obliki telesa in objem svoje krivulje.Ima gladko teksturo in mehek načrt, ki preprečujejo drsenje in zagotavljajo udobje.

2.Fit Ženske: To vaditelj je idealen za ženske, ki potrebujejo krepitev mišic jedro po porodu, oziroma tisti, ki dela selijo delovna mesta.Uporaben je preprosto in udobno.

3.Dolgoletne Življenja: S tem, da iz PP in TPR materiala, to Žensk Medeničnega dna, Vaditelj ohranja zanesljivost in trajnost, zaradi česar je zanesljivo izbrali za dolgotrajno uporabo.

4.Široko uporabna: Izboljšanje vaše fitnes z naše Ženske Medeničnega dna, Vaditelj.Skulptura in ton vaše stegna, hrbet, noge in roke, medtem ko izboljšanje vaše splošno zdravje in wellness z ciljne mišice medeničnega dna, vaje.Primerna za moške in ženske.

5.Ustvarjalno Darilo: To žensk medeničnega dna, vaditelj pomaga učinkovito obliko in ton zadnjico krivulje, krepi splošno dobro počutje.Daj, kot lepo darilo za posebno priložnost - to je odličen način za povečanje zaupanja in pridobili privlačno postavo.

Ocene Izdelka

Ocena, ki Temelji na 0 Ocene Napišite pregled

Specifikacije

Izdelek parametrov

  • Številka Modela - medeničnega dna, vaditelj
  • Vrste šport - Trening Za Moč
  • Usposabljanje Mesto - Pas & Trebuha Vadbe
  • Funkcija - TELO
  • Poreklo - Celinska Kitajska