Dihanje Komolec Zaščitnik Rokav Roko Podporo Košarka Tek Fitnes Armguards Šport Stisni Komolca Blazine Za Moške, Ženske L0B1

Redna cena €1.85 €0.92
Davek je vključen.

Razpoložljivost:Na zalogi

Kategorija: Fitnes & Body Building

Sku:w15931

Podrobnosti Izdelka

Ime izdelka: komolec pad

Velikost izdelka: M,L,XL

Izdelek barva: Kot je prikazano na sliki

Izdelek material:elastan

značilnosti izdelka:

1. Okrepljeno oprijem in stabilnost: Ta šport komolec rokav je opremljen z anti-slip gumo trakovi, ki zagotavljajo varen oprijem in preprečuje, da bi rokav od polzijo med intenzivno dejavnosti, zagotavlja največjo stabilnost in zaščito za vaš komolec skupnega.

2. Visoka elastičnost in zračnost: Narejen z zelo elastično in dihanje materialov, komolec rokav omogoča celoten obseg gibanja, medtem ko vodenje vaš komolec kul in udobno, tudi med daljšimi ur športne aktivnosti.

3. Vsestranski in zaščitna: Primerna za različne športe, vključno košarka, tenis, kolesarjenje, in taekwondo, komolec varovala ponuja celovito zaščito za vaš komolec skupni proti vplivov, zvini, in seve.

4. Udobno in lahki: Namenjen za lahki in ne-omejevalni, komolec podporo rokav ponuja udobno fit, ki omogoča svobodno gibanje brez kakršnega koli neugodja ali ovira.

5. Trpežne in dolgo-trajno: Izdelana s trajno materialov, komolec naramnicami je zidava v upreti se redno uporabo in ohraniti svojo obliko in elastičnost skozi čas, zagotavljajo dolgotrajno podporo in zaščito za vaš komolec skupnega.

Previdnostni ukrepi:

1. Kot vsi vemo , v različnih računalnikih prikaz barv drugače, barvo dejanski element, ki se lahko nekoliko razlikuje od naslednje slike.

2. Če menite, težko izbrati velikost, vas prosimo, da se obrnete mewe vam bo dala nekaj predlog, ampak to je za vas zgolj kot referenca.

Pošiljka vsebuje:

1 pc komolec pad

Zahvaljujemo se vam za vašo pozornost, so tako številne koristne in poceni izdelek v naši trgovini.bomo biti pripravljen na odgovor vas ASAP.

Ocene Izdelka

Ocena, ki Temelji na 0 Ocene Napišite pregled

Specifikacije

Izdelek parametrov

  • Poreklo - Celinska Kitajska
  • Starost - Spodaj 13(vključno 13), Univerzalni