Obraz Barve Kit Pribor 1-Kap 12 Split Torto Palete,Voda Aktivira Telo Barve, Komplet Z 3 Ščetke 2 Gobice Nestrupeno

Redna cena €31.82 €21.32
Davek je vključen.

Razpoložljivost:Na zalogi

Kategorija: Ustvarjalce

Sku:w30742

Podrobnosti Izdelka

Obraz Barve Kit Pribor 1-Kap 12 Split Torto Palete,Voda Aktivira Telo Barve, Komplet Z 3 Ščetke 2 Gobice nestrupeno IZPOLNJUJEJO VSE VAŠE POTREBE: Split Torto komplet vsebuje 12 x 10gram Strokovno split pecivo(vsaka torta vključuje več barv),3 x Profesionalni čopiči,2 x goba pripomočki,večji enem se lahko uporabijo za velik metulj,in majhen en se lahko uporablja za majhen metulj.

ENOSTAVEN ZA UPORABO IN PRANJE OFF: Te vode aktivira telo barve, enostaven za uporabo in suho hitro.Uporablja količino vode (ne preveč) v barvni paleti ali samo preprosto navlažite krtačo ali gobo,mešamo barvo torto,nato start, da ustvarite svojo korist in unikatne vzorce.

VARNO SESTAVINE: Naše poslikave obraza kit professional je nestrupeno in hypoallergenic, iz blage formule,ne srbi ali draži kože,svetlobe in dihanje teksturo, ne bo dodaj breme do kože,varen za odrasle ali otroke.Obvestilo:enako kot vse kozmetika,vam svetujemo, da naredite majhen test kožo pred uporabo, kot vsakogar kože je drugačna.

VEČNAMENSKI: poklicna kakovosti mavrica split pecivo lahko pomaga ustvariti edinstven design na svoje telo,kot so metulj,Flora,samorog,Pravljice .Kot nalašč forschool,carnivals,gledališke predstave,igra vlog,katerikoli znak na Božič,noč Čarovnic in rojstnodnevne zabave ali drugih festivalih.

KOT POKLICNI: Ta obraz barve pallete vključuje multi slikarske barve in orodja,Če ste zainteresirani za ličila, in želite, da poskusite različne zanimive ličila izgleda.Samo ne eni,ne več, da bi našli drugo orodje,vam lahko tudi strokovno.

Barva:Multicolor

Material:Plastika

Vsebina Paketa:

12 x 10gram Strokovno split pecivo(vsaka torta vključuje več barv)

3 x Strokovno ščetke

2 x goba

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za razmislek in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Ocene Izdelka

Ocena, ki Temelji na 0 Ocene Napišite pregled

Specifikacije

Izdelek parametrov

  • Poreklo - Celinska Kitajska