Tabela Skica Polje Stojalo Lesa Namizni Stojala Prilagodite Lesa Namizni Stojala Za Risanje In Risal Študent

Redna cena €45.96 €23.90
Davek je vključen.

Razpoložljivost:Na zalogi

Kategorija: Ustvarjalce

Sku:w65369

Podrobnosti Izdelka

Naše ustvarjalce Polje Stojalo Sketchbox je odlična rešitev za umetnike on-the-go.Tako, da so trdne in odporne na udarce, to je tudi prenosna in ključavnico, da se zagotovi varen prevoz vaših materialov.Zaobljenih oglišč bi bilo enostavno za uporabo, medtem ko 3 razdeljen oddelkov ponujajo dovolj prostora za shranjevanje.Najprimernejši od vsi, to je enostavno shranjevanje proč, ko ni v uporabi!

Specifikacije:

Ime Izdelka: Nastavljiv Lesa Tabela Sketchbox Stojalo

Velikost izdelka: o 33x25x6cm/12.99x9.84x2.36 cm

Material: les

Teža: 1600g

Seznam Izdelkov:

1*Nastavljiv Lesa Tabela Sketchbox Stojalo

Opombe:

Prosimo, dovolite 0.5 cm/0.20 v napak zaradi ročnega merjenja.

Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barvo elementa, upam, da boste lahko razumeli.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Izdelave Povišana: Vgrajeno stojalo ima 4K skica pad varno, medtem ko udobno delo v vsakem kota.Izdelane iz trmast bukovega lesa, prav tako je odporen na udarce za zanesljivo trajnost.

2.Izboljšano Udobje: Ta les tabela skica polje stojalo je enostavno za prevoz in shranjevanje, kot da prihaja z usnjenim ročaj in kovinsko ključavnico.Lahko zložite v kompaktni velikosti in varno ustvarjalce znotraj.

3.Vsestranski Stojalo: Zložljive polje velikost, to stojalo je enostavno za shranjevanje v majhnih prostorih in prometa s katere koli lokacije.Prav tako je priročen sketchbox, da imajo svoje slikarske potrebščine in nastavljivim kotom, da bo ustrezala vašim željam.

4.Enhanced Protection: Zaobljenimi vogali zagotavljanje varnosti, medtem ko gume stopala design namizje varuje pred praskami.Nastavljiv kotov in višin, ki izpolnjujejo vse vaše ustvarjalne potrebe.

5.Odlično Varnost: To nastavljiv lesa tabela sketchbox stojalo ima dve ključavnice, ki lahko imajo svoje ustvarjalce varno v mesto.To tudi zunanja oblika tri razdeljena oddelkov za razvrščanje čopiči, barve, svinčniki, in druga orodja.

Ocene Izdelka

Ocena, ki Temelji na 0 Ocene Napišite pregled

Specifikacije

Izdelek parametrov

  • Poreklo - Celinska Kitajska