Rdeče, Rumene Kartice 2pcs Trmast Nogometni Sodnik Opremo Komplet Profesionalni Nogometni Rdeče In Rumene Kartice Večnamensko Športno

Redna cena €2.11 €1.44
Davek je vključen.

Razpoložljivost:Na zalogi

Kategorija: Ekipni Športi

Sku:w2626

Podrobnosti Izdelka

Izkušnje, vrhunska, ki službujejo pri teh visoko kakovostnih sodnik kartice, kot nalašč za nogomet ali nogometne tekme!Lahka zasnova zagotavlja udobje med uporabo, hkrati pa tudi za vsestranski drugih priložnostih.

Specifikacije:

Ime: Sodnik Kartice

Material: PVC

Velikost izdelka: približno 8 * 11 cm/3.15*4.33 cm

Seznam Vsebine:

1* Rdeč Karton

1* Rumeni Karton

Opombe:

1. Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinki, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barvo, ki je prikazana na sliki.

2. Prosim, odpusti rahlo merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Čvrst in Vzdržljiv: Naš Sodnik Kartice so izdelani z visoko kakovostjo in dolgo obstojno PVC materiala, ki zagotavlja trdno podporo za razširjeno uporabo.Ne krhko in lahko zdrži vse vremenske razmere, te kartice so odlična izbira za sodnike v športnih dogodkov.

2.Nosite Udobno: Sodnik Kartice, bi bilo enostavno, da bi spremljali rezultate in napake brez fumbling skozi rulebooks.Njihova kompaktna in lahka zasnova omogoča enostavno prenašanje in shranjevanje, medtem ko vzdržljivost-optimizirana materialov zagotovitev topnotch uspešnosti.

3.Izboljšano Področju ing: Z našimi Sodnik Kartice, rdeči karton s pobegniti področju in rumena služi kot opozorilo.Svetlo in oko-lov rdeče in rumene barve, da je težko prepoznati in igralec kršitve, ki na profesionalen način.

4.Pogosto se Uporabljajo: Ti vse namene, sodnik kartice so mora imeti za vse športne priložnosti.Idealen za hokej usposabljanje, nogometne tekme, in različnih športnih dogodkov, ki so se pogosto uporabljajo trenerji, igralci in sodniki zagotoviti, fair play in vzdrževanje discipline.

5.Športno Orodje: podaljšana igra natančnost z našo ultra-lahke in trpežne Sodnik Kartice.Odličen pomočnik za trenerjev, športnikov in sodnikov, ki so podobni, enostavno snemanje napake, kazni in opozorila z lahkoto.Imejte igra pošteno in organizirajo vsako uro.

Ocene Izdelka

Ocena, ki Temelji na 0 Ocene Napišite pregled

Specifikacije

Izdelek parametrov

  • Poreklo - Celinska Kitajska
  • Material - PVC