1Pcs Nogometni Čevelj Vrečko Prenosna Zložljiva Košarka Vreči Čevelj Nepremočljiva Plaži Potovanja Vrečko za Shranjevanje Potovanja Multi-funkcionalne Sho F0U2

Redna cena €5.41 €2.98
Davek je vključen.

Razpoložljivost:Na zalogi

Kategorija: Ekipni Športi

Sku:w12564

Podrobnosti Izdelka

Ime izdelka:Čevelj Vrečke

Velikost izdelka o:30*21*11 cm/11.81*8.26*4.33 v

Izdelek barva: Kot je prikazano na sliki

Izdelek Material:poliester

značilnosti izdelka:

1. Kompakten in prenosen: Ta zložljiv čevelj vrečko je zasnovan tako, da je mogoče enostavno zložiti in izvajajo, zaradi česar je primeren za potovanja in skladiščenje.Njena kompaktna velikost omogoča, da paket to v vaš kovček ali nahrbtnik ne zavzema veliko prostora.

2. Vsestranski in večnamenski: Ta torba za čevlje ni primerna le za shranjevanje čevljev, temveč tudi idealno za organizacijo drugih majhnih predmetov, kot so nogavice, dodatki, ali toaletni izdelki.Njegova večnamenska zasnova omogoča vsestranski sopotnik.

3. Trajna in nepremočljiva: je Izdelana iz visoko-kvalitetnih materialov, ta čevelj vreča je zidava v upreti se obrabo in trganje.Nepremočljiva tkanine, ki zagotavlja, da vaše čevlje in druge stvari ostanejo suhe in zaščitene, tudi v mokrih ali vlažnih okoljih.

4. Enostaven za uporabo: S svojo zadrgo zaprtje in ročaj, ta čevelj vrečko zagotavlja enostaven dostop do vaše čevlje in zagotavlja varno shranjevanje.Ročaj omogoča priročno za prevoz, ali je v roko ali visi na kljuki.

5. Elegantna in praktična: Ta čevelj vrečko značilnosti eleganten in sodoben design, zaradi česar je moden dodatek za vaše potovanje.Svojo praktičnost in funkcionalnost, da je bistveni element za vsakogar, ki želi ohraniti svoje čevlje in stvari organizirane, ko ste na poti.

Previdnostni ukrepi:

1. Kot vsi vemo , v različnih računalnikih prikaz barv drugače, barvo dejanski element, ki se lahko nekoliko razlikuje od naslednje slike.

2. Če menite, težko izbrati velikost, vas prosimo, da se obrnete mewe vam bo dala nekaj predlog, ampak to je za vas zgolj kot referenca.

Pošiljka vsebuje:

1 pc Čevelj Vrečke

Zahvaljujemo se vam za vašo pozornost, so tako številne koristne in poceni izdelek v naši trgovini.Dobrodošli na obisk.Upam, da boste imeli lep dan!

Ocene Izdelka

Ocena, ki Temelji na 0 Ocene Napišite pregled

Specifikacije

Izdelek parametrov

  • Poreklo - Celinska Kitajska
  • Material - Poliester