5 Galono Vode Električni Razpršilnik Vode Jug Razpršilnik Za 2-5 Gal Steklenico USB za Polnjenje

Redna cena €16.11 €11.28
Davek je vključen.

Razpoložljivost:Na zalogi

Kategorija: Gospodinjski Aparati

Sku:w2424

Podrobnosti Izdelka

Varno in Zdravo Gradiva: galono črpalka je izdelana iz plastičnega materiala, in prihaja z živili silikona cev.BPA free, nestrupen in brez vonja.Samo pritrdite majhno črpalko na usta steklenice.En gumb-delovanje omogoča enostaven za otroke in starejše

VISOKA KOMPATIBILNOST: Na galono vode razpršilnik je združljiv z 2, 3, 4, 5 GAL univerzalno vodnih steklenice z 2.16 palčni (55mm) vratu.Če steklenico prihaja svoboden, dal pokrov na to, da se ne zrahlja.

USB baterija: vgrajena 1200mAh baterija za polnjenje.Polno polnjenje traja 30-40 dni ali približno 4-6 5-gallon steklenic vode.Ni treba polniti vsak dan.

Enostaven za uporabo, razpršilnik vode tri delovanja gumba: Prvi gumb: Pritisnite, da začnete črpanje, znova pritisnite, da ustavite črpanje.Drugi gumb: Pritisnite, da začnete črpanje, in se samodejno ustavi po 40 sekundah.Tretji gumb: Pritisnite, da začnete črpanje, in se samodejno ustavi, ko 80 sekund.

Izboljšano zložljivi design: Za razpršilnik vode sprejme zložljivi design, ki lahko vodijo odvod vode čiščenje in bi si bolj higiensko in varno pitno vodo.To je tudi bolj primeren za shranjevanje in prevoz.Različne Scenarije: prenosni razpršilnik vode je primerna za dom, kuhinjo, dnevno soba, pisarna, kampiranje, potovanja, itd.

Material: plastika

barva: črna

Vsebina Paketa:

1 x vodna črpalka

1 x USB kabel

1 x cev

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za razmislek in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Ocene Izdelka

Ocena, ki Temelji na 0 Ocene Napišite pregled

Specifikacije

Izdelek parametrov

  • Poreklo - Celinska Kitajska
  • Blagovna Znamka - FGHGF