Promocija!Prah, Krtača Za Dyson V7 V8 V10 V11 V15 Sesalnik, Samočistilni Mehko Prahu Krtačo Glavo S Fleksibilno Cev Podaljšek

Redna cena €27.09 €18.15
Davek je vključen.

Razpoložljivost:Na zalogi

Kategorija: Gospodinjski Aparati

Sku:w10021

Podrobnosti Izdelka

[Primerni za Dyson] --- V traceless prah krtača je primerna za Dyson V7/ V8/ V10/ V11/ V15 sesalnikov.Vljudno prosim preverite svoj model stroja, preden naročite in preverite, ali je primeren za vaš sesalnik.

[Super Moč Čiščenja] --- ščetine za prah ščetke so zelo mehka, in se konča, so le 0,05 mm.To lahko odstranite fini prah iz vsakega vogala brez praske kateri koli površini, vodenje vse brezmadežne.

[High Quality ] ---ultra-fine PBT ščetine, mehko in občutljivo.Očisti brez vidnih prask na površinah.Zasnovan za čiščenje površin, ki potrebujejo zaščito.

[Enostaven za Namestitev in Uporabo] --- potrebujete le povezavo prahu krtačo z vakuumsko palico ali cev, da dokončate namestitev.Nato začnete čiščenje vaše tipkovnice, mize, kavči, tla, žaluzije, avto oddelkov, itd.

[Self-čiščenje] --- V prahu krtačo priloge so hitro samočistilni design.Ko končna čiščenje, uporabite miško, da ščetko glavo 5-krat do popolne samo-čiščenje, da se prepreči pranje znova.

Barva:Kot Prikazano

Material:plastika

Vsebina Paketa:

1 x prahu krtačo

1 x cev podaljšek

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za razmislek in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Ocene Izdelka

Ocena, ki Temelji na 0 Ocene Napišite pregled

Specifikacije

Izdelek parametrov

  • Moč (W) - 50 W
  • Blagovna Znamka - Cikuso
  • Napetost (V) - 220V
  • Funkcija - Posuši
  • Poreklo - Celinska Kitajska