Piščalke Za Mentorje, Glasno In Večnamenski Žvižg S Prenosnih Obesek Za Ključe, Dejavnosti Na Prostem, Potrebščine Za Športne Prireditve,

Redna cena €2.39 €0.82
Davek je vključen.

Razpoložljivost:Na zalogi

Kategorija: Ekipni Športi

Sku:w16487

Podrobnosti Izdelka

Ta šport piščalka, izdelani iz kakovostne ABS materiala, ki je kot nalašč za športne usposabljanja in dogodki.S svojo kompaktna in prenosna oblika, to lahko z lahkoto prilegajo v vaš žep.Visoke glasnosti zagotavlja, da boste lahko slišali od daleč, in svoje edinstvene zasnove odpravlja odvečne hrupa.

Specifikacije:

Material: varstvo Okolja ABS materiala

Velikost izdelka: (pribl.)6*2.5*1.5 cm/2.36*0.98*0.59 cm

Glasnost zvoka: 131dB

Seznam Vsebine:

1pc*Piščalka

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Močni Glasnosti Zagotavlja, Naročila So Slišali: Z našimi glasno žvižgati, zagotovitev vaše sporočilo je glasno in jasno, z do 131 dB glasnosti.Kot nalašč za trenerji, sodniki in trenerji, ki potrebujejo, da poskrbite, da so njihove naloge so slišali nad kaos.

2.Pozornost Vzbujajoči Zvok: To glasno žvižgati lahko odpravi hrupa in pritegnila pozornost v vsaki situaciji.Ali ste sodnik, trener, ali množice manager, to žvižg bo pomagal naroči, športne ekipe ali upravljanje množice učinkovito.

3.Trajnost Zagotoviti: S svojo robustno ABS materiala gradnje, ti trener piščalke lahko prenesejo obraba, medtem ko ostaja zelo odporna na vpliv.Svoje jasen in glasen zvok kakovosti, ki jih naredi odlično za šport in nujnih primerih, ki zagotavljajo zanesljivo delovanje, vsak čas.

4.Izboljšane Učinkovitosti: Naredite svojo avanturo, varnejše in bolj prijetno s tem zelo uspešna piščalka.Svoj jasen in glasen zvok je kot nalašč za skupino dejavnosti, usposabljanja in športne prireditve, kot tudi nujne signalov v prostem izleti.

5.Odlične Izdelave: To glasno piščal je izdelana iz visoko kakovostnega materiala brez burrs in nemoteno platišča.To je vključitev molding, ki zagotavlja trajnost in zanesljivost.Na piščalko je kompakten in prenosen, in prihaja z a key ring, ki se lahko pritrdi na ključe, nahrbtnik, ali pasu.

Ocene Izdelka

Ocena, ki Temelji na 0 Ocene Napišite pregled

Specifikacije

Izdelek parametrov

  • Poreklo - Celinska Kitajska