Žep Mikroskopom Spojina 120X Izobraževalne Znanosti Kompleti IZVORNIH Projektov, Znanost Igrača Za Učenje, Izobraževanje, Raziskovanje Mikroskop

Redna cena €9.99 €5.50
Davek je vključen.

Razpoložljivost:Na zalogi

Kategorija: Merjenje & Analiza Instrumentov

Sku:w145594

Podrobnosti Izdelka

Bullet Točk:

1.Napredno Vizualno Raziskovanje: Featuring high-definition optične leče, naš žep mikroskop je namenjen za povečanje predmetov do 120-krat, razkrivajo zapletenih podrobnosti, kot so celične strukture nevidna s prostim očesom.Raziskovanje mikroskopski svet s jasnost in natančnost, kadarkoli in kjerkoli.

2.Lahek In Prenosen: Spustiti vaš otrokovo radovednost z našo žep mikroskopom.Lahek in prenosen, se udobno prilega v svoje roke in se lahko sprejmejo na prostem izleti.Zasnovan za otroke, z prijem, ki je enostavno drži, ta mikroskop je kot nalašč za znanost projektov doma in prehod na raziskovati svet okoli njih.

3.Izkušnje Sprašujem: Jama v mikroskopski svet z našimi prenosni žep mikroskopom.Kot nalašč za biologijo navdušence, spodbuja znanstveno odkritje in raziskovanje, hkrati pa zabavno in zanimivo igračo.Idealen za uporabo na prostem, to je idealen spremljevalec za otroke in odrasle, ki iščejo, da razišče čudes narave.

4.Enostavno Upravljanje: Naš žep mikroskopom se ponaša z napredno poudarkom sistem, ki zagotavlja enostavno uporabo in hitro, 0.01 drugi se osredotočajo.Plus, trojno prilagoditev mehanizem omogoča enostavno najti popolno opazovanje kota za vsak vzorec.

5.Enostavno Upravljanje: Naš žep mikroskopom se ponaša z napredno poudarkom sistem, ki zagotavlja enostavno uporabo in hitro, 0.01 drugi se osredotočajo.Plus, trojno prilagoditev mehanizem omogoča enostavno najti popolno opazovanje kota za vsak vzorec.

Raziščite svet z našimi prenosni mikroskop za otroke!Povečava do 120-krat, ki je lahek in enostaven za upravljanje modela.Kot nalašč za na prostem za biologijo poskusov in celic za raziskovanje.Uporabite to v vsakem svetlobe pogoj - v zaprtih prostorih ali na prostem.Velik izobraževalne igrače za radovedne misli!

Specifikacija:

Teža: 40g

Velikost: dolžina: (pribl.)10 cm/3.94 cm

Material: ABS + mono original

Seznam Vsebine:

Za otroke mini mikroskopom * 1

Prazen vzorec *1

Vzorec *12

Vpojne polna steklenica *1

Darilni vrečki*1

Ocene Izdelka

Ocena, ki Temelji na 0 Ocene Napišite pregled

Specifikacije

Izdelek parametrov

  • Blagovna Znamka - VAHIGCY
  • Poreklo - Celinska Kitajska
  • Povečava Razmerje - 500X & V