Hidrotermalna Avtoklav Reaktorske Posode, grelnik vode Hidrotermalne Sinteze Plovila grelnik vode z PPL Skladu 3Mpa 100 ml

Redna cena €114.34 €82.32
Davek je vključen.

Razpoložljivost:Na zalogi

Kategorija: Merjenje & Analiza Instrumentov

Sku:w158993

Podrobnosti Izdelka

Hidrotermalna Avtoklav Reaktorske posode, grelnik vode Hidrotermalne Sinteze Plovila grelnik vode z PPL Skladu 3Mpa 392℉ (200℃) 100 ml

1. V hidrotermalne sinteze reaktorja z uporabo visoko kakovostnega nerjavečega jekla obdelave.Eleganten dizajn, enostavno upravljanje,iz Nerjavnega jekla strukturo, trajne in plinsko tesen,PPL notranjo komoro, da se zmanjša korozija.

2.Grelnik vode grelnik vode pokrov telo in zapečatena s trajno, zanesljivo kabel pečat strukturo, tesnjenje učinek dolgoročno stabilnost brez puščanja.

3.V hidrotermalne sinteze reaktor z zunanje ogrevanje, za zmanjšanje glasnosti in bolj ugoden odziv v istem reaktorju temperatura delovanja (tako kot več reaktorja v peč segreti).

4.V hidrotermalne sinteze reaktor z zunanje ogrevanje, za zmanjšanje glasnosti in bolj ugoden odziv v istem reaktorju temperatura delovanja (tako kot več reaktorja v peč segreti).

5.Hidrotermalna sinteza reaktorja po vsaki uporabi očistiti, da preprečite korozijo.Grelnik vode telo, grelnik vode pokrov tesnilo linijo posebej pozorni na čiščenje in preprečevanje poškodb udarci.

1.Tehnika Podatki:

(1)delovna temperatura: 280

(2) Delovni tlak: 3MPa (profil)

(3) za Ogrevanje, hlajenje stopnja: 5 c / min

2. Funkcija

V hidrotermalne sinteze reaktorja z uporabo visoko kakovostnega nerjavečega jekla obdelave.Grelnik vode grelnik vode pokrov telo in zapečatena s trajno, zanesljivo kabel pečat strukturo, tesnjenje učinek dolgoročno stabilnost brez puščanja.

3. Načini delovanja

Odziv pomeni in reaktorju telo, in zagotoviti, hranjenje koeficient je manj kot 0.8. Ko je Ministrstvo za jedke odziv, ko si želite, da bi PPL bush, lahko zagotovi le grelnik vode telo pred korozijo.Hidrotermalna sinteza reaktorja bodo dani na grelec, v skladu z določbami ogrevanje stopnja ogrevanje na želeno reakcijo temperatura (manj kot zahtevane varnosti temperatura).Zaključek reakcije bo, ko svoje kul, ampak tudi v strogo v skladu z določbami hlajenje stopnja delovanja, da bi tako lažje in varnost reaktorjev življenje.Ko potrditev znotraj trebušne temperatura pod vreliščem topila odziv sistema lahko samo odprite pokrov rezervoarja po spremljanje delovanja

Pakiranje seznam:

1* 100 ml PPL Hidrotermalne Avtoklav Reaktor

Prijazno opomnik:

1 Vsi naši izdelki so dobavljeni iz Kitajske,predmet, cena ne vključuje davek na carinsko.

2 Če imate kakršne koli druge predlog o pošiljki ali druga vprašanja,vas prosimo, dovolite mi, da vem.

Ocene Izdelka

Ocena, ki Temelji na 0 Ocene Napišite pregled

Specifikacije

Izdelek parametrov

  • DIY Dobave - Vodovodne
  • Številka Modela - PPL
  • Vrsta - 1
  • Poreklo - Celinska Kitajska
  • Izhodna Vrsta - 1
  • velikost - 100ML
  • Slog - 1