VR Silikonski Pokrov VR Obraz Pad Krmilnik Ročaj Kritje Anti-Scratch Imetnik Silikonski Mehko Anti-Znoj Pokrov 4 Rokav Za Quest 4

Redna cena €35.93 €17.97
Davek je vključen.

Razpoložljivost:Na zalogi

Kategorija: Prenosne Avdio & Video

Sku:w1152

Podrobnosti Izdelka

Bullet Točk:

1.Popolna Zaščita: Različne varovalne primerih so vključeni, vsak zasnovan tako, da zagotavljajo popolno zaščito pred praskami, udarci in padci v vsakodnevno uporabo.

2.Udoben Ročaj: Ta izdelek je ergonomsko oblikovana tako, da roko udobno in varno.To vključuje ročaj zaščitni pokrov, ki preprečuje, da bi vaše VR silikona, zdrs ali dobili poškodovan, tako da ga držite za dolgo časa.

3.Enostavna Uporaba: Naši VR Silikonski Zaščitni Pokrov ponuja odlično prileganje in nemoteno povezavo do vaše VR opreme.Enostaven za namestitev in odstranjevanje zagotavlja maksimalno udobje med uporabo.

4.Nadgradnjo Vaše VR Izkušnje: Navedite vaše VR slušalke dobro vzdrževano, pogled z naše silikonski zaščitni pokrov.Se brez težav prilega nad ročaj, zaradi česar namestitev vetrič.

5.Enostavno Transportability: Ne pustiti ničesar poškoduje vaš VR naprave, medtem ko potujete.To silikonski zaščitni pokrov, set vsebuje vse pripomočke, in da se lahko izvajajo za priročno shranjevanje in uporabo na prostem, potovanjih ali na domu.

Zaščitite vaš VR upravljavca pade v vsakodnevno uporabo z našo silikonski rokav.To zagotavlja udobno holding prijem, ki je namenjen VR opreme, in je preprost in enostaven za namestitev.Prav tako ga lahko zlahka shranjeni, ko ni v uporabi.

Specifi sporočila :

Ime izdelka: VR silikonsko ohišje

Material: silikon

Barva: Črna

Seznam vsebine:

1*VR Silikonski Zaščitni Pokrov, Komplet

Ocene Izdelka

Ocena, ki Temelji na 0 Ocene Napišite pregled

Specifikacije

Izdelek parametrov

  • Blagovna Znamka - viugreum
  • Številka Modela - VR Obraz Pad Krmilnik Ročaj Kritje
  • Poreklo - Celinska Kitajska
  • Paket - Da,
  • Združljiv Blagovne Znamke - VR
  • Združljiv Model - VR
  • Vrsta - Posnetek