Reversi Namizna Igra Izobraževalne Igre Set Za Družinsko Zabavo Magnetni Zložljiva Odbor Klasične Potovalne Igre Izobraževalne Igre

Redna cena €19.62 €13.73
Davek je vključen.

Razpoložljivost:Na zalogi

Kategorija: Šport In Zabava

Sku:w234555

Podrobnosti Izdelka

Z gladkimi robovi in trpežnih materialov, je kot nalašč za vsako priložnost.Vam ne bo treba skrbeti, udarci med vaše potovanje.Ali ste testiranje vaše strateško razmišljanje spretnosti ali pa samo zabavo s prijatelji in družino, ta igra ima širok spekter uporabe.

Specifikacija:

Material: BOKI+magnet+železa stanja

Velikost Izdelka:

Velika velikost: šahovnici velikost: 25*2 cm/9.8*0.7 v, šahovske figure: 2.4 cm/0.9 v

Majhna velikost: šahovnici velikost: 21.2*20 cm/8.3*7.8 v, šahovske figure: 1.6 cm/0.6 v

Seznam Vsebine:

Magnetni šahovnici*1pcs

Šahovske figure,*64pcs

Opomba:

Zaradi svetlobne učinke in snemalnih kotov, je barvna razlika v proizvodu, prosimo za razumevanje.

Zaradi ročnega merjenja, je toleranca na velikost izdelka.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Enostavno: Naše Reversi namizna Igra je opremljen z magnetno ploščo in zložljive modela za shranjevanje 64 igra šahovske figure.To je zelo prenosljiv, zaradi česar je kot nalašč za vsako priložnost, pa naj bo to kampiranje, družinskih srečanjih ali potovanja escapades.

2.Zanesljivo Magnetni Set-Up: Uživajte igranje Reversi na magnetni igra mize in magnetne šahovske figure, ki so zelo stabilno pri dajanju šahovske figure.Brez skrbi, o udarci med vožnjo in druga potovanja.

3.Vzdržljiv Material: Sprostili svojo konkurenčno strani z naše Reversi namizna igra, skupaj z anti-magnetne tablice izdelane iz odličnih BOKI + magnet materiala.

4.Povečanje intelektualnega potenciala: Reversi namizna igra je vključevanje 2-predvajalnik dejavnost, ki spodbuja strateško razmišljanje za vse starosti 6 & gor.To je idealni način za družine, da vez med zahtevno svoje možgane in zabavo skupaj.Primerna za vse ravni usposobljenosti.

5.Široko Uporabnost: Kamorkoli greste, ob tej brezčasno strategije igre z vami.Kot nalašč za dom, delo, šola, ali potovanje.Uživajte v enostavnih pravil in bolj zabavno, da vas bo izpodbijala za življenje.Široko paleto uporabe.

Ocene Izdelka

Ocena, ki Temelji na 0 Ocene Napišite pregled

Specifikacije

Izdelek parametrov

  • Material - Plastični
  • Poreklo - Celinska Kitajska
  • Starost - >3 Let