Tabela Top Košarka Igra Namizni Igri Mini Desk Košarka Fine Motorike Igrače Namizne Igre Košarka Igre Za Otroke Nad

Redna cena €20.39 €11.21
Davek je vključen.

Razpoložljivost:Na zalogi

Kategorija: Šport In Zabava

Sku:w234760

Podrobnosti Izdelka

Naša Tabela Košarka Igra je zabavna in izziv način, da prenese čas, sam ali s prijatelji.S 6 kroglice, boste imeli veliko možnosti za prakso, in izboljšati svojo roko oči usklajevanja.Plus, naša igra je okolju prijazna in omogoča različne načine, da igrajo.Pripravite se vrgel, rezultat, in imajo pišu. zabavaj se!

Specifikacija:

Ime Izdelka: Namizna Igra Košarka

Primerna starost: 3 leta in več

Velikost izdelka: o 27x23.5x22cm/10.63x9.25x8.66 cm

Material: ABS

Seznam Vsebine:

Arkadne x1

Žogo okvir x1

Lopute x3

Oranžne krogle x3

Roza kroglice x3

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Doživite Zabavno DIY: Uživajte v zabavno in zadovoljstvo gradnjo svoj namizni košarka igra z jasna navodila in vse potrebne dele, vključno s 6 žogic, 3 lopute, 1 namizje košarka pralni in 1 žogo okvir.

2.Interaktivni Multiplayer: Povzdignil svojo igro in tekmujejo za zmago na prvenstvu proti prijatelji ali vi sami.Interaktivni multiplayer funkcija zagotavlja zasvojenost in vključevanje igranja, da vas bo zabavala za nekaj ur.

3.Krepi otrokove Spretnosti: To tabletop košarka igra, ne samo spodbuja starš-otrok interakcije, ampak tudi izboljšuje roko oči usklajevanja, navdihuje ljubezen, šport, razvija fino gibanja, in povečuje koncentracijo in potrpežljivost.

4.Odlična Kakovost Materialov: Povzdignil svoj zabava s tem namizni košarka igra iz zanesljivih materialov.Visoko kakovostne ABS material je trden in trajen, medtem ko je okolju prijazen in ni lahko deformira ali poškoduje.

5.Lepo Igrače za Igranje z: Odkrijte več načinov, da igrajo s tem namizni košarka igra.Od časa poskusov, da točkovanja tekme, ta igra vam bo prinesla ur zabave.Uživajte čar košarka kadarkoli in kjerkoli s prijatelji in družino.Izzovite svoje spretnosti in se zabavajte.

Ocene Izdelka

Ocena, ki Temelji na 0 Ocene Napišite pregled

Specifikacije

Izdelek parametrov

  • Poreklo - Celinska Kitajska
  • Številka Modela - Tabela Top Košarka Igra Desk Košarka, Mini Arkadna Igra Košarka