Prenosni Kamp Blatu Zložljive Aluminijaste Zlitine Taborjenje Stol Višini Nastavljiv Stol Sedež Za na Prostem, Potovanja, Pohodništvo BBQ

Redna cena €27.98 €19.58
Davek je vključen.

Razpoložljivost:Na zalogi

Kategorija: Šport In Zabava

Sku:w210837

Podrobnosti Izdelka

Opis:

Prenosni Zložljivi Stol značilnosti edinstveno eno nogo design z zložljive in zložljivi funkcije!Edinstveno trikotno blazine omogočajo večje hip podporo.To je super prenosni blata z ergonomsko obliko!Prenosni Camping Stol je izdelan iz visoko kakovostne aluminijaste zlitine material, ki je močan in vzdržljiv, in lahko zdrži 125 kg človeške teže.

Specifikacija:

Ime: Prenosni Kamp Blatu

Višina: 4 nastavljiva višina (57 cm/22.44 v, 68 cm/26.77 v, 77 cm/30.31 v, 85 cm/33.46 v)

Material: Oxford krpo + aluminij zlitine

Teža: približno 450 g

Seznam vsebine:

Prenosni Kamp Blatu *1

Opomba:

1. Zaradi različnih zaslon in svetlobne učinke, dejanske barve izdelka je lahko nekoliko drugačna od barve na sliki.Hvala!

2. Zaradi ročnega meritev, meritev odstopanja od 1-3 cm, je dovoljeno.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.【Trajnega Materiala】, z Uporabo visoko kakovostne aluminijaste zlitine material, Prenosni Kamp Blatu je čvrst in vzdržljiv, in lahko prenese človeško telo teža 125 kg.

2.【Zložljive Modela】Folding Taborjenje Stol ima zložljivi design, kar je zelo lahka in jo lahko odprete ali zložiti v kompaktni velikosti, v nekaj sekundah, prihrani veliko prostora.

3.【Nastavljiva Višina】Prenosni Zložljivi Stol je primerna za ljudi različnih višin, in lahko izpolnjujejo tudi višina prilagoditev potrebam v različnih uporaba okoljih.Obstajajo 4 višini nastavljiv (57 cm ali 68 cm ali 77 cm ali 85 cm).

4.【Področje Uporabe】Camping Stol je lahko uporabijo za različne dejavnosti na prostem, kot so ribolov, kampiranje, pohodništvo, vrtnarjenje, hoja, žar, beach party, in piknik zabavo.Lahko se uporablja kot preprost stojala kamere.

5.【Smiselno Darila】 Folding Taborjenje Stol se lahko uporablja kot darilo za družino in prijatelje na rojstni dan, Valentinovo, materinski Dan in poroke.Uporablja se lahko tudi kot umetniški dar za kampiranje ljubitelje.

Ocene Izdelka

Ocena, ki Temelji na 0 Ocene Napišite pregled

Specifikacije

Izdelek parametrov

  • S Svetilko Imetnika ali Ne - No
  • Krat - No
  • Z Pull Vabe Pladenj ali Ne - No
  • Z Zložljivo Naslonjalo ali Ne - No
  • Poreklo - Celinska Kitajska