Kozice Oblikovan Ribolov Vabe Postrvi Vab Som Vabe Swimbait Ribolov Vaba Nastavite Ribolov Pribor Swimbaits Za Bas Ribolov

Redna cena €0.52 €0.37
Davek je vključen.

Razpoložljivost:Na zalogi

Kategorija: Šport In Zabava

Sku:w212605

Podrobnosti Izdelka

Bullet Točk:

1.Edinstven Design: To bas fishing lure je lep in fade-odporne kozice obliko, ki enostavno privablja ribe pozornosti.Izgleda realno in ustvarjalno, z očitno svetlobni učinek, ki povečuje njegovo pritožbo.

2.Materiali, ki Dobro Kakovost: Izdelano iz odlične TPE materialov, to bas fishing lure je zelo odporna na obrabo in trganje.Njene brez vonja, ugriz odporni in okolju prijazno sestavo omogoča trajno ribolovno orodje.

3.Številne Ribe: Naše Bas Fishing Lure je zasnovan tako, da ulov različne vrste rib, kot so postrvi, mandarin ribe, bas, in losos.S široko paleto barv, da izberejo, ta vsestranski lure je idealen za različne vode in vremenske razmere.

4.Izjemne Izdelave: Izdelane z izjemno natančnostjo, to bas fishing lure se ponaša z edinstveno obliko, jasno, teksture in prilagodljivost za ustvarjanje neprimerljivo brca dejanje in pritegnili več rib.Svoje odlične izdelave, zaradi česar je praktično neuničljiv.

5.Ribiči " Game Changer: S svojo realistično oblikovanje in enostavno prenosljivost, to strokovno izdelane Bas Fishing Lure je igra menjalec za ribiče vseh ravneh.To zagotavlja uspešno fish hook-ups in je pomemben dodatek za vaš ribiško opremo.

Izboljšanje vaše sladkovodno ribištvo izkušnje z našimi visoko-razred ribolov vab.Oblikovana z prilagodljive in trpežne materiale, naše bas vab enostavno privabljanje rib je pozornost, ki jim je pomemben dodatek za vsako ribič polje odpravljanje ribolova.Nadgradnjo vaše ribolov igre danes!

Specifikacije:

Ime Izdelka: Kozice Mehke Vabe

Izdelek teža: 50 g

Velikost izdelka: (pribl.)5.7*1.5*1.5 cm/2.24*0.59*0.59 cm

Izdelek material: TPE

Opozorilo:

Zaradi različne osvetlitve in nastavitve zaslona, izdelek barve se lahko nekoliko razlikujejo od slike.

Zaradi razlik v ročnem meritve, prosimo, počakajte za velikost razliki 1-2 cm.

Seznam:

8*Bass Ribolov Lure

Ocene Izdelka

Ocena, ki Temelji na 0 Ocene Napišite pregled

Specifikacije

Izdelek parametrov

  • Vrsta - MEHKE VABE
  • Položaj - Rezervoar Ribnik, Področje Upravljanja
  • Številka Modela - Sladkovodni Ribolov Vab
  • Kategorija - BAS LURE
  • Poreklo - Celinska Kitajska