FABHAIR 13x4 HD Naravnost Čelnega Lasulje 180% Gostoto Prosojne Čipke Spredaj Lasulje Človeških Las Pred Vzameta s Baby Lase Mehke 9A Lasuljo

Redna cena €277.21 €110.89
Davek je vključen.

Razpoložljivost:Na zalogi

Kategorija: Lase Razširitve & Lasulje

Sku:w9984

Podrobnosti Izdelka

FABHAIR 13x4 HD Naravnost Čelnega Lasulje 180% Gostoto Prosojne Čipke Spredaj Lasulje Človeških Las Pred Vzameta s Baby Lase Mehke 9A Lasuljo

---100% Človeških Las Lasulje---

Naše človeške lase, lasulje ponovno realizem.Izdelan iz 100% pristen človeški lasje, so popolnoma posnema teksturo, sijaj in gibanje pravi lasje.Boste samozavestno rock naraven videz, da nihče ne more spot kot lasuljo.

---Neskončne Možnosti---

Nudimo širok spekter človeških las lasulje za vse okuse.Ali želite dolg, eleganten ključavnice, trendy bobi, ali igriv kodre, imamo idealno lasuljo za vas.Lahko enostavno preklopite navzgor svoj slog z različnimi dolžinami, stilov in barv, tako vsak dan svež modni avanturo.

---Dolgo-trajno Kakovost---

Se odločite za vrhunsko kakovost človeških las lasuljo pomeni vlaganje v trajno slog.Te lasulje so neverjetno trmast, zagotavljala, da bomo z vami skozi mnoge izkušnje.S pravilno nego, lahko ostanejo čudovito za let, pametna izbira za proračun-zdrava pamet fashionistas.

---Vaš Hiatstyle Svoj Način---

Človeški lasje lasulje so vse o vsestranskost.Oni platno za svojo kreativnost, – lahko izrežete, slog, in tudi barvilo, ki se jih da se ujemajo z vašo edinstveno vizijo in obliko obraza.Uživajo svobodo, da preizkusa, ne da bi stalne spremembe.Kaj je več, naše lasulje so namenjeni za izredno udobje z nastavljivim trakov in dihanje materialov, tako da boste počutili tako velika, kot izgledaš.

---Enostavno Vzdrževanje---

Kljub temu, razkošen videz, naš lasulje ne zahtevajo visoko-vzdrževanje rutinsko.Samo sledite našim preprostim nego smernice, in vaš človeških las lasulja bo ostanejo sijoče in mehke.Kaj je več, potrebujejo manj pogosto umivanje v primerjavi z sintetičnih alternative, s čimer prihranite čas in trud.FABHAIR 13x4 HD Naravnost Čelnega Lasulje 180% Gostoto Prosojne Čipke Spredaj Lasulje Človeških Las Pred Vzameta s Baby Lase Mehke 9A Lasuljo

Ime Izdelka:

"FABHAIR 13x4 HD Naravnost Čelnega Lasulje 180% Gostoto Prosojne Čipke Spredaj Lasulje Človeških Las Pred Vzameta s Baby Lase Mehke 9A Lasuljo

FABHAIR 13x4 HD Naravnost Čelnega Lasulje 180% Gostoto Prosojne Čipke Spredaj Lasulje Človeških Las Pred Vzameta s Baby Lase Mehke 9A Lasulja "

O tej postavki

💕1.Naravnost Čipke Spredaj Lasulje Človeških Las Material: Ravne Čipke Spredaj Lasulje 13x4 Glueless Čipke Lasuljo , Nepredelane Brazilski Virgin Človeških Las, 100% Resnično Človeški Lasje, Cut Iz Mlado Dekle, Glavo Neposredno.Mehko in Naravno, Zdravo in Živahno, št Čuden Vonj.

💕2. Čipke Spredaj Lasulje Človeških Las Kakovosti:180% Gostoto Naravnost Človeških Las Lasulje Polno in Debel, Res je, da je Dolžina in Teža.Brez Vonja, Ne Prašijo,Zapletla Brezplačno.Lahko Pobarvani, Beljeni, Popravijo in Restyled.

💕3.13x4 Čipke Spredaj Lasulje Prosojne Čipke: HD prosojne čipke spredaj lasulje človeških las.Nevidni Beljene Vozlov Ujemajo Vse Barve Kože, Tudi.Bolj Naravno, Ko prevzemu, Brez Vonja, Ne Prašijo,Zapletla Brezplačno.Mehko & Premetavati, Dihanje & Trajne Čipke Material Bi bilo Bolj Udobno.

💕4.Skp velikost:Lasulje Srednje Skp Velikost(22 inch - za 22,5 palca), Z 3 Glavniki in Prilagodljivih Trakov, Da je Primeren za Večino Ljudi, Kapa Enostavno Prilagodite, Nosite Udobno in Trajne.

💕5.Če Imate kakršnakoli Vprašanja, Prosimo, Obrnite na nas, Mi Vam Bo Dala Zadovoljive Rešitve v Času!NAKUP brez TVEGANJA, Lahko Kupite z Zaupanjem.

Na Delavnica za Lase, ki smo jih poenostavljeno lase igre za vas v tri glavne načine:

Enostavna Namestitev in Vsestranskost: Naše lasulje so, prepir za namestitev in ne zahteva nobenega orodja.Oni so primerna za širok spekter lasje stilov, zagotavljanje brez težav izkušenj.

Kakovost in Udobje: Izdelane iz kakovostnega umetnega krzna, naše lasulje so mehke in udobne za nošenje.Oni so zgrajena do zadnjega, ki nudijo dolgotrajno udobje in slog.

Odlična Darila za Vse Priložnosti: Delavnica za Lase, lasulje, ki so idealno darilo za vaše najbližje ob različnih priložnostih, iz rojstne dneve posebnih praznikih, kot so Valentinovo in materinski Dan.Kažejo vašo naklonjenost, s pridihom Fab Lase eleganco.

Izberite Fab Las za brezhibno in eleganten lase rešitev.Nadgradite vaš slog z lahkoto danes!

Razlogi za Nakup:

Vrhunsko Kakovost: Naša DELAVNICA Lase značilnosti izdelkov visoke kakovosti deviškega Brazilski človeških las, ki ponujajo elegantno, naravnost teksturo z udobno Švicarski čipke znanja.S klasično čipke spredaj design, to je oblikovana za brezčasno eleganco in so v CN(izvora).

Lahkotno Glamour: Vsak paket vsebuje en sam, dolgo trajanje lasuljo z vsestranski svetlo rjava čipke.Lahko dye je, da se ujemajo z vašim slogom.To lasulja je odlična mešanica pralni izdelana in ročno vezane elemente, ki zagotavljajo tako kakovost in uporabnost.

Ocene Izdelka

Ocena, ki Temelji na 0 Ocene Napišite pregled

Specifikacije

Izdelek parametrov

  • Lasulja Gostote Dlak - 150% 180% Človeških Las Gostota
  • Lahko Permed - Da,
  • Blagovna Znamka - FABHAIR
  • Material - Človeški Lasje
  • Čipke Lasuljo Tip - 13x4 čipke lasuljo, Čipke Spredaj Lasulje
  • Tekstura - Svilnato Ravne
  • Barva Čipke - Srednje Rjava
  • Človeški Lasje Lasulje Tip - 13x4 čelnega človeških las lasuljo
  • Človeški Lasje Lasulje Teksturo - Naravnost človeških las lasulje
  • Skp Velikost - Povprečna Velikost
  • Primerna Umirajo Barve - Vse Barve
  • Material Razred - Remy Las
  • Poreklo - Celinska Kitajska
  • Preplucked Lasišča - beljen vozlov preplucked čipke lasulje
  • Lasulje Dolžina - dolgo
  • Osnovni Material - Švicarski Čipke
  • Pošiljk na Paket - 1 Kos Le
  • Izdelana Metoda - Pol Stroj, Ki & Pol Ročno Vezane
  • Človeški Tip Las - Brazilski Lase
  • Postavka Vrsta - LASULJA