Denar Varčevanje Proračun Veziva Proračun Načrtovalec Prihrankov Veziva Z Zadrgo Denarnih Ovojnice Pisane Varčevalni Račun Denarja Veziva Proračun

Redna cena €25.34 €12.66
Davek je vključen.

Razpoložljivost:Na zalogi

Kategorija: Prenosni Računalniki & Pisanje Blazine

Sku:w9667

Podrobnosti Izdelka

Opis:

Tudi proračun veziva, 12 denarnih ovojnice, 12 proračun listi, 3 listov nalepk, in vladar, ta proračun vezivo je obogaten veziva set za tiste, ki radi dnevnega proračuna.

Predlog zakona vezivo je primerna za shranjevanje gotovino, menice, čeki, znamk, razglednic, kreditne kartice, in še več, in to je nalepke, ki jih lahko uporabite, da označite in razvrstite denarnih sredstev za enostavno organizacijo in hitro iskanje.

Specifikacije:

Ime: Proračun Veziva z Zadrgo Ovojnice

Material: PVC

Binder Velikost: približno 7,5*5.1 palčni

Barva: 4

Značilnosti:

Očarljiva

Koristno

Praktično

Trajno

Package Seznam:

Binder*1

Proračun stanja*12

Denarnih sredstev*12

Nalepka stanja*3

Vladar *1

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Proračun Veziva in Pribor Set - Ta proračun veziva vključuje proračun veziva, 12 denarnih ovojnice, 12 proračun listi, 3 listov nalepk, in vladar.To je obogaten veziva set za tiste, ki radi dnevnega proračuna.

2.Koristno Proračuna Veziva - Praktično in uporabno denarnih veziva za vas z pero, držalo, 4 kreditne kartice žepi, in potni list žep, ki vam pomaga hitro organizirali vozovnice, voščilnice, opombe, in še več.

3.Odličen Material - Sprejema odličen material, oblikovanje proračuna vezivo je čudovito kakovosti.To je, odporne na obrabo in ne enostavno za poškodbe, in se počuti udobno na dotik.In to je edinstven vgrajen magnetno zaponko.

4.Prenosni Proračuna Veziva - Ob zelo prenosni velikosti, pa lahko z lahkoto prilegajo v kovčku ali opravlja-na vrečko.In ta mapa je super za to, da se uporablja za pisarno, dom in poslovna potovanja.

5.Proračun Planer - zakona vezivo je zelo koristno.Primerna za shranjevanje gotovino, menice, čeki, znamk, razglednic, kreditne kartice, in še več.In nalepke lahko uporabite, da označite in razvrstite denarnih sredstev za enostavno organizacijo in hitro iskanje.

Ocene Izdelka

Ocena, ki Temelji na 0 Ocene Napišite pregled

Specifikacije

Izdelek parametrov

  • Poreklo - Celinska Kitajska
  • Številka Modela - Prenosnik