Prenosni Izolirana Kosilo Vrečko Vlak Nepremočljiva Tote Bento Vrečko za Office Šoli Pohodništvo Plažo, Piknik Ribolov

Redna cena €17.54 €8.77
Davek je vključen.

Razpoložljivost:Na zalogi

Kategorija: Za Posebne Namene Vrečke

Sku:w9627

Podrobnosti Izdelka

Dobrodošli na moji trgovini!

Opis

O tej postavki

Zdravo Materiala -- Oxford Krpo In Aluminijasto Folijo.Okrepljeno Šiva In Kovinsko Zadrgo Za Doseganje Uporabljate Več.

Zmogljivosti in Kompaktna Oblika-Z Odlično Velikost 11 X 7.0" X 6.5 "(28x18x16.5 cm), Dovolj Kosilo Hrano, Pijačo, Sadje in Prigrizki.Kompakten Design Je Ta, Da Je Izolirana Kosilo Polje Udobno Prilegajo.

Izolirajte Do 5 Ur-Z Aluminijasto Oblogo In Oblazinjeni S Peno Oblazinjena, Izolacija Pomaga Ohraniti Tople In Hladne Temperature Ves Dan.Popolnoma Široko Odprta Zasnova Omogoča Hiter Dostop Do Elementov.

Eleganten & Trajne Kosilo Vrečko -- To Stilsko Kosilo Vrečko Lahko Uporablja Kot Kosilo Vrečko, Piknik Vrečko, Moda Razno Nakupovalno Vrečko.Lepe In Živahne Vzorec Tiskanja Ulov vse Pozornosti In Jih Naredi Nasmeh.

Večkrat -- Našo Večkratno Uporabo Kosilo Polje Je Preprosta Osebnost Sodobne In Lahki, Uvrijeđen, Da Hrana, Toplo Ali Hladno Za Nekaj Ur.Ne Gre Samo Za Delo V Pisarni, Ampak Tudi Za Dejavnosti Na Prostem, Kot So Ribolov, Pohodništvo, Piknik, Trgovina Nakupovanje In Tako Naprej.

【 Zmogljivosti izdelka 】 Nepremočljiva, vlago,-dokazilo, dihanje, in so odporni na obrabo.Lahek, odebeljena ročaj, nadgraditi, odporne na obrabo in gladko zadrgo, enostaven za čiščenje.Vi lahko postavite vaš telefon, denarnica, ključi, kartice, polnilnik, napkin, in vse druge majhne predmete v tem 8x5 palčni sprednji žep.

Primerna za uporabo kot kosilo vrečko, piknik vrečko, trgovina vrečko, ali nakupovalno torbo.Spolne kosilo vrečko ni primeren le za delo in univerze, ampak tudi za dejavnosti na prostem, kot so ribolov, pohodništvo, piknike, itd.Lahko se za sedež, pojdite na dan potovanja, plaža in telesno vadbo.Ali pack zdrave prigrizke za svojo družino ali prijetno nedeljo piknik.

【 Navodila za pranje 】 Ročno pranje, ne za strojno pranje, ne železa, ni belilo, trajno.

【 Posebna opomba 】 Zaradi različnih metod merjenja, to je velikost podatkov z napako v roku 1-2 cm je normalen pojav.

Ocene Izdelka

Ocena, ki Temelji na 0 Ocene Napišite pregled

Specifikacije

Izdelek parametrov

  • Vrsta - 2 Oseb
  • Kraj Izvora - Kitajske (Celinska)
  • Poreklo - Celinska Kitajska
  • CN - Fujian
  • Material - Oxford Krpo