Značko Imetnik Denarnice Trajne ID Kartico sim z Vrvica za opaljivanje tega Posnetka za Pisarne, Šole,vozniškem Dovoljenju, Ima 1-4 Kartice

Redna cena €7.84 €4.70
Davek je vključen.

Razpoložljivost:Na zalogi

Kategorija: Kovanec Torbice & Imetniki

Sku:w92107

Podrobnosti Izdelka

Opis:

Trajne Aluminija ID Kartico sim - Fine kiparstvo in trmast aluminija telo okvir, da ID za kartico sim trpežne in trajne, medtem ko imajo edinstveno most konstrukcij.

Kristalno Jasno Polikarbonata Zaslon - Jasno zaslon je izdelan iz enhanced polikarbonata, da bi zagotovili najbolj vidni in udobno pogled na podatke o kartici.

Prilagodljiv in priročen orientiran design - id značko imetnik vijake na snemljiv kovinsko sponko in prihaja v kompletu z vrvica za opaljivanje tega, tako da ga lahko nosite kamorkoli, ali okrušena v žepu, pas, nahrbtnik ali keychain, ali za pritrjevanje jermenčka za trmast odprtino na vrhu značko držalo.

Do štiri sim kapaciteta: To trajno in kompakten reže za kartico /id imetnik lahko imajo štiri kartic hkrati.Imejte dostop do kartice, ID kartice, kreditne kartice, vozniško dovoljenje v to varno kovinsko škatlo in celo počutili udobno uporabo je kot denarni posnetek.Odlično darilo za prijatelje, možje in očetje.

Ne le imetnik kartice, ampak tudi card protector - kovinsko pomlad, vgrajena v notranjosti je zasnovan tako, da pridržite in držite kartico v mesto, z dolgo-trajno elastičnost, poleg svojih ukrivljene površine modela, ki ne praska kartico.Preprosto nežno pritisnite in potisnite kartice na dnu, tako da pridejo ven gladko od vrha.

Specifikacije:

Ime izdelka: Sim paket

Material: Aluminij, ogljikovih vlaken, akril

Velikost: 9.5*6*1.1 CM

Paket je Vključeno:1x Kartica paket

Opombe:

1. Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barve, je pokazala na slike.Hvala!

2. Prosimo, dovolite 0.1-2 cm merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

Ocene Izdelka

Ocena, ki Temelji na 0 Ocene Napišite pregled

Specifikacije

Izdelek parametrov

  • CN - Guandong
  • Glavni Material - Bombažne Tkanine
  • Postavka Vrsta - Kartico & ID Imetniki
  • Sestava Materiala - Aluminij
  • Blagovna Znamka - VISOKOTLAĂNE
  • Spol - Unisex
  • Poreklo - Celinska Kitajska