Avto klima Pregleden Fluoriranih Cev 1/4SAE Nit Za R410 R134 R22 Avto klimatske naprave Hladilno sredstvo Polnjenje Cevi

Redna cena €2.91 €1.13
Davek je vključen.

Razpoložljivost:Na zalogi

Kategorija: Električna Oprema

Sku:w8960

Podrobnosti Izdelka

Avto klima Pregleden Fluoriranih Cev 1/4SAE Nit Za R410 R134 R22 Avto klimatske naprave Hladilno sredstvo Polnjenje Cevi

Bullet Točk:

1.Odporne na obrabo: Naše hladilne polnjenje cevi so narejene iz visoko-tlačne, odporna na olje in pregledno PVC materiala, ki zagotavlja dolgotrajno uporabo in omogočajo enostavno opazovanje gibanje tekočin med polnjenjem.

2.3000 PSI tlak eksplozije: Zagotavljanje varnega in učinkovitega delovanja HVAC sistemi, naše polnjenje hladilne cevi, ki vključujejo trpežnih materialov in največ 600 PSI delovni tlak, sposobni prenesti do 3000PSI zdržijo tlak za zanesljivo in natančno testiranje.

3.Visoko-Tesnjenje: Ti polnjenje hladilne cevi, funkcija all-medenina priključki, zagotavljanje konzervans in uhajanja-prost pretok za največjo hladilno sredstvo prenosa učinkovitost.

4.Dovolj dolžina: z dolžina 1,2 m in premera 11 mm primerni za hladilna sredstva 22, 12, 134a, in 1/4" SAE-1/4" SAE priključki, te cevi zagotoviti učinkovito in varno hlajenje postopek polnjenja.

5.Zanesljiv Oprijem: Globoko knurled priključek matice omogočajo hitro roko zaostritev, ki zagotavlja varen in zanesljiv oprijem med namestitvijo, medtem ko je 45-stopinjski ovinek na koncu hlajenje polnjenje cevi omogoča enostavno pritrditev na tesnih prostorih.

To Hladilnega Polnjenje Cev je narejena iz prozornega PVC materiala, z močno 3000PSI zdržijo tlak.Visoko tesnjenje zmogljivosti zagotavlja zanesljiv oprijem in premera 11 mm zajema vse standardne hladilno cisterno.Dobil delo udobno s tem trpežna in enostavna za uporabo cev.

Ime: Hladilno Sredstvo Polnjenje Cevi

Material: Medenina+PVC

Barve: rdeča, modra, rumena

Dolžina: 1,2 m

Cevi premer: 11 mm

Nit: 1/4"SAE-1/4"SAE

Delovni tlak: (3000~600) PSI

Seznam:

Hladilno Sredstvo Polnjenje Cevi.*1

Ocene Izdelka

Ocena, ki Temelji na 2 Ocene Napišite pregled

Gost

Lahka, tanka... ampak bodo zdržali pritiska-to je vprašanje, morate poskusiti....

Gost

Niso mi dali ničesar .. tatovi parcela .. Z veliko naročila, ki jih storijo enako pravijo, da dostavi in to ni res... leži tatovi.

Specifikacije

Izdelek parametrov

  • Notranji Premer - 11 mm
  • Dolžina - 1.2m
  • Posebne Funkcije - Pregledna Polnjenje Cevi
  • Vrsta Materiala - Tkanine, Ojačana Cev S Termoplastično Izolacija
  • Zunanji Premer - 11mm
  • Država/Regija Avto Proizvodnji - KITAJSKA
  • Debelina - 11 mm
  • Poreklo - Celinska Kitajska