1 Nastavite LED Vodja Svetlobe 360° Nastavljiv Kota Smerniki Svetilka Senzor Gibanja Za Ribolov

Redna cena €17.83 €11.77
Davek je vključen.

Razpoložljivost:Na zalogi

Kategorija: Lights & Razsvetljavo

Sku:w88820

Podrobnosti Izdelka

[360°Nastavljiv Kota & Motion Sensor]glava svetilke je 90° vertikalno nastavljiv in 360° vrtljivost,izberite različne kota, navzdol ali v med, lahko sijaj katero koli smer, ki vam je všeč.Dolgo pritisnite gumb za vklop/izklop "Senzor Gibanja Način", preprosto val roke poleg senzorja za vklop/izklop na prostem žarometov.Sprostitev roke, bolj primeren za na prostem potovanja.

[Multi-mode LED Vodja Svetlobe Svetilke]LED žarometi, ki so opremljeni s 5 razsvetljavo načinov: nizka lahka, močna svetloba ,SOS strobe,stranska svetloba,in SOS rdeča modra bela svetloba strobe.Super svetla LED Vodja Svetlobe Žarnice z vrtenjem zoom funkcija, je mogoče spremeniti, da žaromet in pozornosti , in obsevanje razdalje lahko dosežete 300-500 metrov.

[IPX6 Nepremočljiva ]zunanje zaščite razred je IPX6 nepremočljiva, kar pomeni, LED smerniki je zaščiten pred brizganjem vode, iz katerega koli kota in je varen za uporabo tudi v deževnih dni; Vodja Svetlobe Svetilke notranje zadeve sprejme visoke kakovosti neprepustnih nepremočljiva napeljave in tako zagotavljajo, da luči so vedno, tudi v dežju.

[USB Polnjenje & Indikator napolnjenosti Baterije]LED Vodja Svetlobe Žarnice podporo Tip-C polnjenje(1800mah baterije), ki je zelo priročen za vsakodnevno uporabo.In podporo 4-25 ur dolgotrajni uporabi v različnih načinih.Real-time spremljanje moči, enostavno vedeti, je odstotek preostale moči kadar koli, ko uporabljate.

[Udobno & Lahki]elastični naglavni trak lahko enostavno prilagodi v dolžino, da se popolnoma prilegajo glavo velikost,ki je primerna za odrasle in otroke.Visoka poraba Vodja Svetlobe Žarnice je le za 4,8 oz in se ne boste počutili utrujeni, tudi če ste ga nosite, za dolgo časa.Rudarji Vodja Svetlobe Žarnice zagotavlja zmogljive funkcije, medtem ko zagotavlja udobje.

Barva:Kot prikazano

Material:ABS

Vsebina Paketa:

1 x vodja svetlobe

1 x USB kabel

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za razmislek in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Ocene Izdelka

Ocena, ki Temelji na 0 Ocene Napišite pregled

Specifikacije

Izdelek parametrov

  • Poreklo - Celinska Kitajska
  • Certificiranje - NOBEN