Tiskovine Ustvarjalne Zložljive Svinčnik Šolo Tiskovino Vrečko Za Shranjevanje Kawaii Torbica Pen Srčkan Svinčnik Imetnik Darila Za Otroka Pero Vrečko

Redna cena €10.34 €5.17
Davek je vključen.

Razpoložljivost:Na zalogi

Kategorija: Šolske Potrebščine

Sku:w87137

Podrobnosti Izdelka

Tiskovine Ustvarjalne Zložljive Svinčnik Šolo Tiskovino Vrečko Za Shranjevanje Kawaii Torbica Pen Srčkan Svinčnik Imetnik Darila Za Otroka Pero Vrečko

Bullet Točk:

1、Velike Zmogljivosti, Svinčnik Primera: Ta svinčnik imetnik velika zmogljivost in lahko imajo vse barvne svinčnike, označevalniki in redno pisala sem morala v šolo.Če želite imeti lepe in fit veliko primerih svinčnik, potem je to zaščitna torbica je kot nalašč za vas.

2、Visoko Kakovostnih Materialov: To pero nosilec funkcije očesa design, in narejena je iz platna, trpežna in pralna, kot nalašč za dekleta in fante.

3、Večnamensko Imetnik Pero: To teleskopsko vreča se lahko uporablja ne le kot svinčnik za študente, da shranite različne tiskovine, ampak tudi uporabite kot ličila vreča za shranjevanje kozmetike.

4、Teleskopsko Svinčnik Primera: srčkan svinčnik funkcije teleskopsko načrtovanje, tako se lahko uporablja kot svinčnik in svinčnik pokal.To lahko potisnite enostavno in stand dobro.Obstajajo nalepke, lahko povlečete na vrhu, tako da je celotno polje zdaj kaže, proge, in si lahko ogledate na zgornji del pero in svinčnik.

5、Enostavno Odpreti & Close: Zadrgo design, gladko, tesno zaščitna, lahka, vendar z veliko kapaciteto, ki je primerna za shranjevanje vseh vrst umetnosti, peresa, svinčnike in druge majhne stvari, idealno darilo za pisatelj prijatelji in študenti.

Značilnosti:

1. S teleskopsko načrtovanje, se lahko uporablja kot svinčnik ali svinčnik.Lahko stojijo na mizo, popolnoma.

2.Velika zmogljivost, lahko enostavno potegnite navzdol tiskovine vrečko, ga lahko preklopite v različnih velikostih pisala.

3.Izdelana iz visoko kakovostnih platno, trpežne, pralne in enostavne za čiščenje.

4. Zadrgo oblikovanje, enostavna za odpiranje/zapiranje.

5. Primerna za shranjevanje vseh vrst umetnin, peresa, svinčniki in drugih manjših predmetov.Idealno darilo za pisatelje, prijatelji in študenti.

Specifikacije:

Material: platno in PU

Velikost(o):

17 x 12 cm/6.69 x 4.72 cm (raztegnjena velikost)

12 x 12 cm/4.72 x 4.72 cm (zložena velikost)

Barvni slog: mreža

Seznam Vsebine:

1 x Svinčnik

Opomba:

1. Priporočena starost: nad 3 let

2. Zaradi razlike med različnimi monitorji, barvni element, ki se lahko nekoliko razlikuje od prikazane na sliki.

3. Zaradi ročnega merjenja, prosimo, dovolite rahlo velikost tolerance.

Ocene Izdelka

Ocena, ki Temelji na 0 Ocene Napišite pregled

Specifikacije

Izdelek parametrov

  • Starost - >6 LET
  • Material - Tkanine
  • Poreklo - Celinska Kitajska
  • velikost - Other
  • Novost - No
  • Vrsta - Svinčnik Vrečko
  • Uporaba - Šole & Pisarne