Mehanika Stetoskop Valj Stetoskop Motorja Stetoskop Set Za Popravilo Tester Orodje Za Diagnostiko, Obravnavo Orodje Iz Nerjavečega Jekla

Redna cena €19.38 €9.68
Davek je vključen.

Razpoložljivost:Na zalogi

Kategorija: Okrasni & Čiščenje In Zaščita Potrošnikov

Sku:w8675

Podrobnosti Izdelka

Opis:

Lahko uporabite stetoskop za spremljanje deli, ki proizvajajo nenormalno zveni.

Značilnosti:

1. Auto stetoskop motorja diagnostično orodje lahko identificira poškodovana tesnila, jermenice, zobniki, ventili, nepravilna vodne črpalke in druge pokvarjene ali poškodovane dele.

2. Auto stetoskop motorja diagnostično orodje, ki je občutljiv funkcije za zvok, ki se širi zvok, tako da boste lahko preprosto odkrivanje težav znotraj motorja.

3. Motor stetoskop je tanka membrana in razširjene sonda izslediti vir zvoka, medtem ko ušesu nasvet omogoča izolacijo zunanjega hrupa.

Specifikacije:

Material: Nerjavno Jeklo + Kovin

Seznam Vsebine:

Motor Stetoskop*1

Opombe:

Zaradi svetlobne učinke in kotov, je barvna razlika v proizvodu, prosimo za razumevanje.

Zaradi ročnega merjenja, je toleranca na velikost izdelka.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.【Problem Najti】: auto stetoskop motorja diagnostično orodje lahko identificira napako, ali poškodovanih delov, ki povzročajo čudne zvoke in nepravilno delovanje.Motor stetoskop je idealen za identifikacijo problemov.

2.【Visoko Občutljivost】: jasna kakovost zvoka in visoka občutljivost motorja stetoskop omogoča, da se osredotoči na iskanje težav, ki omogoča, da hitro najdete neobičajne zvoke motorja.

3.【Priročno za Uporabo】: Začnite s preverjanjem z motorjem, stetoskop, kjer najglasnejši je v motorju.Če ne vidite problema takoj, sproti preverja drugje z valj, stetoskop.

4.【Dolgo Življenjsko dobo】: motor stetoskop je narejena iz visoko kakovostnega nerjavečega jekla in kovin material, ki je močan, vzdržljiv, in se lahko uporablja za dolgo časa.Udobno gume uho nasveti izolacijo zunanjega hrupa.

5.【Obsežne Uporabe】: motor stetoskop se lahko uporablja za spremljanje motorji, ležaji, motorji, podvozje, menjalnike, in še več.Mehanik stetoskop je primerna za vse vrste strojne opreme.

Ocene Izdelka

Ocena, ki Temelji na 0 Ocene Napišite pregled

Specifikacije

Izdelek parametrov

  • Poreklo - Celinska Kitajska
  • Vrsta - Orodja Za Popravilo Pnevmatike