Teleskopsko Čistilno Ščetko Delovna Halja Podaljša Dolgo Crevice Spider Web Mikrovlaken Ščetke Upogljivi Gospodinjstvo Prah Čisto Odstranjevalec

Redna cena €11.68 €7.59
Davek je vključen.

Razpoložljivost:Na zalogi

Kategorija: Gospodinjski Merchandises

Sku:w7675

Podrobnosti Izdelka

Vztrajati vaš fan čistočo z našo dolgo delovna halja!Primeren za različne fan velikosti, svoje split vlaken tehnologija enostavno pasti prah v svoji spletni pajek-kot obliki.Opremljen z 2-merilnik zložljive ročaj, zaradi česar čiščenje lažje za naslednjič.

Specifikacija:

Izdelek, material: nerjaveče jeklo

Teža izdelka: 750 gramov

Velikost izdelka: skupna dolžina 200 cm/78.74 cm

Paket Seznam:

Dolgo delovna halja*1

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Visoko-kakovostni Material: Naše cobweb delovna halja z razširitvijo palico je izdelan iz trpežne, visoko kakovostnih materialov, primeren za različne tipe in velikosti ventilatorjev.Je pero glavo in ročaj zagotavljajo enostavno čiščenje in ne zlahka postane poškodovan.

2.Bolje Doma Higiene: split vlaken tehnologije v naši cobweb delovna halja z razširitvijo pole izboljšuje kakovost zraka za učinkovito lova prah in cvetni prah.To ohranja vaš dom čistejši in sveža, preprečuje kopičenje umazanije na težko dosežejo lise, kot so stropi, vogale in ventilatorji.

3.Izboljšano Doseg: S končnico pole, ki sega do 100 cm, je cobweb delovna halja omogoča enostavno čiščenje visoko in trikov-za-doseči območjih, zagotavljajo brezmadežno doma.Njegovo pero glavo posnema pajka spletni znebiti trdovratnih pajčevine in prah, ustvarjanje urejeno vzdušje.

4.Povzdignil Vaš Čiščenje Izkušnje: poslovite od lestve in stoli - naše cobweb delovna halja z zložljive ročaj do 2 metrov brez težav očisti visoko navijači in stropov, ki vam revolucionarno rešitev za čiščenje težko dostopnih mestih.

5.Prihranek prostora za Shranjevanje: Tired of nered omare?Naše cobweb delovna halja značilnosti stenski luknjo za ročaj, ki je kot nalašč za optimizacijo prostora in sprostiti svoje police.Nič več lov za svojo delovna halja - to je vedno dosegljiv in pripravljen za uporabo!

Ocene Izdelka

Ocena, ki Temelji na 0 Ocene Napišite pregled

Specifikacije

Izdelek parametrov

  • Skupna Dolžina - Cobweb delovna halja z Razširitvijo Pole
  • Poreklo - Celinska Kitajska
  • Prah polje zmogljivosti - Cobweb delovna halja z Razširitvijo Pole