USB Tip C Kabel+DR-E12 DC Spojnik LP-E12 Nadomestna Baterija Za Canon EOS M M2 M10 M50 M100 M200 Fotoaparat

Redna cena €20.73 €14.52
Davek je vključen.

Razpoložljivost:Na zalogi

Kategorija: Pribor In Deli

Sku:w74251

Podrobnosti Izdelka

USB Tip C Kabel+DR-E12 DC Spojnik LP-E12 Nadomestna Baterija Za Canon EOS M M2 M10 M50 M100 M200 Fotoaparat

Funkcija:

Delo za:

Za Canon EOS EOS M-M

Za Canon EOS M2 Canon M2

Za Canon EOS M10 Canon M10

Za Canon EOS M50 Canon M50

Za Canon EOS M100

Za Canon EOS M200

in več modelov.

Specifikacije

Model: TC8V + DR-E12

Vhod: PD 18W-65W

Izhod: DC 8.4 V

Dolžina: 120 cm

Prednosti:

1. Visoko kakovost sekancev,DC-DC pretvornik,visoko učinkovitost konverzije,Dobro stabilnost,quiescent trenutno je majhna,hkrati pa tudi služijo za učinkovito zatiranje harmonic current hrupa.S široko paleto,ki je primerna za največ 7,2 V-8.4 V in 9V fotoaparat.

2. Fotoaparat PD-BX Converter lahko ne samo igrati vlogo za izmenični tok,Je converter vključuje 2 žetona, eden se uporablja za prepoznavanje PD in QC3.0/4.0 moči, drugi pa se uporablja za 9V-24V široko napetosti vhod, Po korak navzdol zdravljenja, regulirane proizvodnje, lahko učinkovito preprečite visoke napetosti, visoko zmogljivimi in preprečite kratek stik, zato ima več zaščite.

3. V primerjavi z rednim USB Tip-A (USB-A) napajanje, USB Tip-C (USB-C) vhod PD način napajanja bo dobil več moči.Ne skrbite o moči banka bo izključite napajalnik, ko je fotoaparat spi Izhod.Če uporabljate Navadne USB-napajalnika,fotoaparat ne bo mogel streljati na katerem koli času, ko je fotoaparat v smart stanju spanja ali pripravljenosti, Moč banke običajno odklopi moči po eno minuto, ki bo miss posnetek.

4. Zamenjajte baterijo fotoaparata grip ročaj ali opravlja več baterij,fotoaparat vstavite baterijo oprijem bo preveč težka,ni ugodno za fotografiranje.

5. Po priključitvi na pravilno PD in QC3.0/4.0 adapter moči ali moč banke, rdeča lučka bo vedno, kadar je vklopljen.Nekateri modeli fotoaparatov lahko porabijo večji tok, zato vas prosimo, uporabite visoko zmogljiv napajalnik.

Opomba

Prosimo, upoštevajte, da nekateri fotoaparati, kamere zaprete pokrov baterije je potrebno korak za uporabo DC adapter kit.Prosimo, da naše delovanje priročnik za namestitev primer nadomestno baterijo.

Paket Vključuje:

1 x PD Kabel

1 x DC Spojnik

1 x Ročni

Ocene Izdelka

Ocena, ki Temelji na 0 Ocene Napišite pregled

Specifikacije

Izdelek parametrov

  • Blagovna Znamka - VITESUN
  • Vrsta - Baterija
  • Poreklo - Celinska Kitajska
  • Paket - Da,
  • Številka Modela - TC8v Kabel+DR-E12
  • Za ponovno polnjenje - No
  • Uporaba - Fotoaparat